10. heinäkuuta 2015

Yksi kokkikirja lisää hyllyyn


Mä tiedän kyllä, että mulla on kirjahyllyssä niin monta kokkaus- ja leivontakirjaa, että voisin vaikka kuinka monen vuoden sapuskat hoitaa pelkästään niitä reseptejä käyttäen - niin että joka kerta kokeilisin uutta reseptiä. Mutta ihanat ja kauniit kirjat on mun heikkouteni, ja niinpä sorruin taas ostamaan yhden uuden kirjan lisää. Perustelin tätä kyllä itselleni sillä ettei mulla ole yhtään tämäntyyppistä kirjaa, ja muutenkin multa löytyy lähinnä leivontakirjoja ja vähemmän kokkikirjoja - joten tää ostos oli ihan oikeutettu. ;)Jenni Häyrisen ja Hanna Pilli-Sihvolan Katukeittiö - parempaa roskaruokaa oli vaan niin lumoava kirja upeine kuvineen ja helpon oloisine resepteineen, että en vaan enää voinut laskea sitä käsistäni. Tää oli ihan puhdas heräteostos, mutta tiedän että tuun tekemään tästä niin monta reseptiä, että annettakoon se anteeksi. Monesti kokkikirjojen reseptit jää multa kokeilematta joko siksi, että ohjeet vaikuttaa liian monimutkaisilta, työläiltä tai sellaisilta että niitä varten joutuu ostamaan monenlaisia harvemmin tarvittavia aineksia, tai sitten kirjojen kuvat ei ole tarpeeksi houkuttelevia että ryhtyisin kokkauspuuhiin niiden innoittamana. Tässä kirjassa kuvat on tosi kauniita ja houkuttelevia, ja repetit on mukavan konstailemattomia; juuri sellaisia että kynnys kokeilla itsekin kokkailla näillä resepteillä on tarpeeksi matala.

Kirjan kirjoittajat ovat tuttuja myös blogimaailmasta; Jenni kirjoittaa Liemessä- blogia, ja Hanna puolestaan Hannan Soppa -blogia.

Tekisi kyllä mieli kokeilla jotain kirjan resepteistä jo nyt viikonloppuna, mutta vaikeaa onkin päättää että mitä - kirjaa selaillessa kun mieli tekisi vähän kaikkea!


2 kommenttia:

  1. Hei kivaa, että tykkäät kirjasta! Se on kyllä mainio opus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todellakin! Kiitos vaan et teitte tällaisen opuksen! :) Loman aikana menee taatusti useampi resepti testiin.

      Poista