2. elokuuta 2015

Piirongin kätköistä

Yhteistyössä Piironki.fi

Sain valita meille kotiin muutamia tuotteita sisustusliike Piirongin nettikaupasta, ja mulle meinasi iskeä valinnanvaikeus, sillä nettikauppa oli pullollaan vaikka mitä ihanuuksia jotka olisi sopineet meille täydellisesti. Valitsin lopulta ihanat säilytyskorit; raidallinen kori on canvasta ja musta juuttia, ja molemmat on laminoitu sisäpuolelta joten ne soveltuvat monenlaiseen säilytykseen. Itse laitoin koreihin tälläkertaa mintturuukut terassille, mutta voisin kuvitella koristavani näillä myös keittiön tai kylpyhuoneen tasoja, joten saa nähdä mihin nämä lopulta päätyvät. :)


Säilytyskorien lisäksi sain Piirongilta myös ison Ines lyhdyn mustilla kehyksillä. Nyt lyhty on meillä olohuoneessa, mutta iltojen pimetessä nostan sen varmasti välillä myös terassille. :) Kaunis ja yksinkertainen lyhty, jolla on korkeutta 25 cm. Houkuttaisi kamalasti tilata tälle isolle lyhdylle kaveriksi vielä pienempi samanlainen, sillä rakastan lyhtyjä ja kynttilöitä... mutta toistaiseksi yritän hillitä sillä onhan mulla lyhtyjä ennestäänkin. ;) Nämä vaan on niin kauniita!

Piirongin nettikaupassa on sekä graafisia että romanttisia sisustustuotteita, ja nettikaupan lisäksi tuotteita myydään Helsingin keskustassa sijaitsevassa myymälässä. Lisäksi yrityksen tuotteita myydään monissa sisustusliikkeissä kautta maan. Tiesittekö muuten, että Piironki on saanut alkunsa 1960-luvulla, kun juuri perustetussa Anna-lehdessä haluttiin tarjota lukijoille ompelemattomia vaatteita postimyynnin kautta? Menestyksen myötä yritys laajeni myymään myös valmiita tuotteita sekä lahjatavaroita, ja vuosien varrella yritys on kehittynyt ja muuttunut, mutta suosio on säilynyt. Mielenkiintoinen tarina. :)


Onko Piirongin nettikauppa teille tuttu, tai oletteko vierailleet Piirongin myymälässä?

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana verkkokauppa tuolta löytyikään! Löysin vaikka mitä ihanaa, mitä voisin kotiuttaa. Tuo lasilyhty on kyllä upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama täällä! Ihania tekstiilejä ja muita sisustusjuttuja vaikka kuinka. :)

      Poista