9. joulukuuta 2015

Viikon parhaat


Viikon kaunottaret
Yksi mun tv-vuoteni kohokohtia koitti taas sunnuntaina, kun presidentinlinnassa vietettiin Linnan juhlia. Puvut ei tokikaan ole Itsenäisyyspäivän tärkein asia, mutta nautin silti suunnattomasti pukuloiston ihastelusta ja arvostelusta. Tämän vuoden juhlien kaunottariin lukeutuivat mielestäni itse juhlien emäntä Jenni Haukio, Nasima Razmyar, Jaana Pelkonen, Tiina Lymi sekä Minea Blomqvist-Kakko. Jaana Pelkonen on jokaisena vuonna yksi Linnan kaunottarista varmalla tyylillään, ja niin nytkin; herkkä ja kauniisti laskeutuva puku sopi Jaanalle täydellisesti. Tiina Lymin koristeellinen puku oli kuin suoraan Hollywoodista, ja Nasima sädehti upeassa sinisessä laskostetussa mekossaan. Minean aika perinteisen mallinen puku ihastutti minua myös pitsisessä yläosassaan, ja kokonaisuus näytti upealta. Kiira Korpi jäi tästä kollaasistani ulkopuolelle, mutta hänenkin elegantti tyylinsä kyllä upposi minuun. Aika monta upeaa pukua jäi varjoon myös huonon asustamisen tai kampauksen vuoksi; ei riitä että on upea mekko jos hiukset liuhuvat arkisesti vapaana. Oliko teillä samoja suosikkeja, vai nousiko mielestänne joku muu asu ylitse muiden?


Viikon parhaat kekkeritJa jos tarkkoja ollaan niin taisi olla viikon ainoatkin kekkerit. ;) Mutta vaikka olis ollut muitakin juhlia niin nää olis noussut ykköseksi. Viikon parhaat kekkerit olivat siis kastejuhlat, jossa lähipiirin tuorein pienokainen sai kauniin nimen. <3


Viikon paras ostosOli kristallikruunu olohuoneeseen. Meiltä on puuttunut olohuoneesta valaisin, ja syksyllä päätettiin miehen kanssa että hankitaan siihen jonkinlainen kristallikruunu, ei tokikaan aidoilla kristalleilla vaan vähän huokeammalla budjetilla eli lasisin kristallein. Nyt sitten vihdoin tuli vastaan budjettiin sopiva ja molempia miellyttävä valaisin, ja eilen saatiin se vihdoin kattoon. On se kyllä ihana! Harakka tykkää. ;) Oon pitkään haaveillut tällaisesta valaisimesta mutta samalla pelännyt ettei se sopisi meidän muuhun sisustukseen ja tyyliin, mutta laitetaan se sopimaan.


Viikon paras tarjous

Sain Burda- lehdeltä joulutarjouksen/joululahjavinkin jaettavaksi teille lukijoilleni. Voitte nyt tilata itsellenne tai ystävällenne lahjaksi suomenkielisen Burda -lehden 3 numeroa hintaan 16,50 €. Tilaus alkaa tammikuun numerosta, joka ilmestyy 14.1. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa 3 numeron jälkeen. Yhteystiedot ja tilaukset osoitteeseen marianne.koskimies@burdastyle.fi.
Viikon paras ärsytys

Pakko purnata tähän loppuun kun meinaa mennä hermot, sillä oon tehnyt tätä postausta kaksi tuntia, josta ehkä vartin käyttänyt itse postauksen tekoon, puoli tuntia kuvankäsittelyohjelman kanssa hermot menettäen sen temppuillessa, ja loppu aika on mennyt taistellen jumittavan tietokoneen sekä junnaavan nettiselaimen kanssa. Aina ei vaan mee putkeen, mikään. Ja miten usein kaikki alkaa temppuilla juuri silloin, kun ajattelet "ihan äkkiä" tekeväsi vaikka postauksen ennen kauppaan lähtöä... Kauppaan lähtö on siirtynyt jo sen verran että täytyy varmaan syödä vielä uudestaan välipalaa ennen lähtöä. :D

Kivaa loppuiltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti