16. tammikuuta 2016

Klipsukorut


Vielä ois esittelemättä viimeisimmät itse tekemäni joululahjat; kahteen joulupakettiin sujahti tölkinnipsuista tekemäni rannekorut.


Nämä tölkinnipsukorut on yllättävät työläitä, nopein vaihe on se itse virkkaaminen, mutta eniten aikaa menee nipsujen käsittelemiseen; ennen virkkauspuuhia ne nimittäin täytyy pestä ja kuivata huolellisesti, sitten käsitellä terävät kohdat pihdeillä sekä viilalla (ja tämän jälkeen vielä varovasti naputtelen jokaisen nipsun vasaralla pyyhkeen läpi jotta viimeisetkin terävät kohdat littaantuvat).

Nipsuja mulla on nyt kyllä projekteja varten pitkäksi aikaa, kiitos vaan kaikille jotka on auttaneet keräämisessä! :) Nipsuja on kyllä hyvä ollakin paljon jos jotain aikoo pystyä tekemään, sillä niitä on yllättävän paljon erilaisia - ja yhteen työhön täytyy tottakai valita yhdenlaisia nipsuja.Molemmat korut on virkattu Katia Sevilla- langalla. Turkoosissa korussa nipsuja on 27 ja mustassa 26, turkoosin tein ensin ja virkkauskäsialani oli tiukempaa joten se vaati yhden nipsun enemmän. :)

Viime jouluna tein samaisella langalla nipsuista joulupakettiin korusetin. Itselleni en ole vieläkään ehtinyt koruja tekemään... :D Ehkä tänä vuonna vihdoin?

2 kommenttia:

  1. Sievät! :) Turkoosi soppi kyllä hyvin kiiltäväpintaiseen klipsuun :) Nyt otat seuraavana proggiksena korusetti itsellesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mustakin tuo turkoosi sopii hyvin, ja oon muutenkin turkoosin ystävä joten tykkään senkin vuoksi. :) Joo täytyisi kyllä ottaa! Paha tapa tehdä aina muille ensin, ja lopulta ei jaksa tehdä enää itselle... :D

      Poista