12. maaliskuuta 2016

2/16
Helmikuussa leivoin paljon; tein ison satsin pullaa pakkaseen, leivoin työkavereille pari pellillistä piirakkaa äitiysloman alottajaisikseni, ja pyöräytin täytekakun miehen synttäreille. Helmikuussa vietettiin viikonloppu molempien vanhempien luona, ja juhlittiin meidän kummitytön kolmevuotissynttäreitä.

Töissä viimeiset kolme viikkoa ennen äitiyslomaani hujahti nopeasti aika kiireisissä meiningeissä, kun yritin saada kaiken valmiiksi ennen pitkää "lomaani", oli niin vaikea päästää irti työprojekteista ja siirtää ne eteenpäin. Kieltäydyin jopa lääkärin ehdottamista sairaslomapäivistä kun halusin hoitaa työkuviot rauhassa hyvälle mallille, ja koin että jaksan hyvin töissä kovasta flunssasta huolimatta. :D Jonkun mielestä se oli tyhmä päätös, mutta jaksoin hyvin ja kuuntelin kuitenkin kehoani eikä vauvan terveys ollut uhattuna, joten oli kiva saada työkuviot siirrettyä rauhassa sivuun ja päästää niistä sitten irti, ettei jäänyt mitään pahasti keskeneräistä äitiyslomalle mietittäväksi. Helmikuussa myös valvoin parin viikon aikana monta yötä tuskissani hammassäryn kanssa, jonka syylliseksi lopulta useamman turhan hammaslääkärikäynnin jälkeen paljastui poskiontelontulehdus.

Helmikuussa vietettiin ystävien kanssa hauska iltapäivä mun Baby shower- kemujeni merkeissä, ja saatiin kotiinkin vieraita enemmän kuin moneen edelliseen kuukauteen yhteensä. Se olikin varsin virkistävää. :) Miehen kanssa vietettiin myös hauska ilta Kärppien jääkiekkopelissä, ja käytiin ulkona syömässäkin, kun vielä helposti pääsee. ;) Koko helmikuun menin muutenkin aika tukka putkella, kalenteri oli täynnä menoja melkein jokaiselle päivälle, ja lopun ajan käytin kaikenlaisiin valmisteluihin vauvaa varten; pesin vauvapyykkiä, hankin tarvikkeita ja järjestelin vauvan tavaroille ja vaatteille tilaa kotiin. Raskauden suhteen oma vointini oli tosi hyvä, joten menin ja kuljin kun kerran hyvin jaksoin. Yllätin myös mieheni kokoamalla hänelle lahjaksi Isyyspakkauksen, ja neuloin vauvalle niin peittoa kuin pieniä asusteitakin.

Monenlaista mahtui siis helmikuuhun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti