10. maaliskuuta 2016

Äitiyspakkaus 2016


Viime viikolla julkaistiin tämän vuoden äitiyspakkaus, ja itsekin odotin kuvia uudesta pakkauksesta suurella mielenkiinnolla - vaikka en tätä pakkausta tulekaan itse saamaan.

Oman äitiyspakkaukseni sain tammikuun lopulla, eli puolisentoista kuukautta sitten, ja siitä kirjoittelinkin täällä. Vaikka odotellaan kevätvauvaa tälle vuodelle, saatiin tosiaan vuoden 2015 pakkaus koska edellisen vuoden pakkaus jaetaan aina loppuun ennen uuden jakamisen aloittamista.

Kuvat Annika Söderblom/ Kela

Vuoden 2016 pakkauksessa mua ihastuttaa nuo kirkkaat värit ja ihanat kuosit joita on mukana mukavasti. Tykkään vauvoilla myös neutraaleista valkoisista, harmaista ja beigeistä väreistä, mutta muhun iskee lujaa myös iloiset ja kirkkaat värit ja kuosit kuten oon aiemminkin kertonut. Tässä pakkauksessa onkin aiempaa rohkeampaa värien ja printtien käyttöä, mikä varmaan jakaa kyllä mielipiteitä, mutta itse tykkään! Värit on suurimmaksi osaksi mielestäni myös hyvin neutraaleja, vaikka tätäkin on jo blogeissa ja palstoilla moitittu poikamaiseksi väreiltään. Tyttömäisyys/poikamaisuus on mielestäni enemmän kiinni siitä miten vaatteita keskenään yhdistelee, kuin yksittäisistä vaatteista ja niiden väreistä.

Tykkään hurjasti noista lähes kaikista bodyista ja housuista, ne on raikkaan värisiä ja ihania. Toppahalaari on musta kivempi vuoden 2015 pakkauksessa, tykkään että se minttuinen on raikkaampi ja modernimpi kuin tämä uusi beige, vaikka tämä puolestaan onkin neutraalimpi, ja ehkäpä sitä myötä useamman makuun. Omat viisi ehdotonta suosikkiani uudessa pakkauksessa ovat seuraavat:- Makuupussi. Niin ihana! Värit ja kuosi on niin herkulliset, tämän kyllä haluaisin meillekin. Jotkut on moittineet tätä poikamaiseksi, mutta minä en kyllä näe tätä poikamaisena vaikka sininen onkin.
- Pussilakanat, älyttömän suloiset
- Kietaisubody kelta-beige-vihreällä kuosilla on tosi kaunis, ihanat värit ja printti
- Sinikuvioinen potkupuku, tässäkin printti on tosi ihana
- Uutena tuotteena mukaan pakkaukseen tullut unilelu on supersöpö

Olisin voinut listata lemppareihin vielä monta muutakin, mutta näiden printit aiheutti mussa niin syviä ihastuksen huokauksia että nostin nyt nämä lemppareiksini ihan fiilispohjalta. Äitiyspakkaus on kyllä ihana konsepti, josta saadaan olla kiitollisia. Ihan mieletön etuus että saadan tällainen pakkaus täynnä vaatteita ja tarvikkeita jokaiselle syntyvälle lapselle! Kelan sivuilta pääsee katsomaan tämän vuoden pakkauksen tuotteita vielä tarkemmin, ja jopa zoomailemaan kuvia lähempää.

Vuoden 2015 pakkaus oli aivan ihana, ja niin on kyllä tämä uusikin. Mitäs te tykkäätte? :)

4 kommenttia:

 1. Tuo kelta-beige-vihreä body on kyllä ehdottomasti yksi pakkauksen hienoimmista. Itse tykkäsin myös veikeistä pussilakanoista sekä punaiset pöksyt oli kiva ylläri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihana! Ostaisin heti tuollaisen bodyn jos tulisi vastaan. :) Ja punaisille pöksyille multakin peukku! Punaista sais olla enemmänkin pakkauksessa, se kun on ihana väri sekä tytöille että pojille.

   Poista
 2. Niistä punaisista housuista tuli mieleen tonttu. Mä itse tykkäsin tosi paljon siitä 2014 pakkauksesta, joka meidän kuopukselle saatiin. Mä en jotenkin noille tummansävyisille makuupusseille lämpene yhtään. Mutta hei kuumemittari ja talkki sekä se suloinen unilelu on ehdottomasti plussaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no joo onhan ne vähän tonttumaiset. :D

   2014 pakkaus oli kyllä myös kiva, paljon vaaleampi muutenkin sävymaailmaltaan kuin 2015 tai 2016 vudoen pakkaus. Makuja on niin monia, että aina kun toinen tykkää niin toinen inhoaa, niinhän se menee. :) Kuumemittari on kyllä huippu lisä, se oli jo meidän vuoden 2015 pakkauksessakin! Ja talkki ja unilelu on hyviä lisäyksiä tälle vuodelle :)

   Poista