9. maaliskuuta 2016

Sisustukseen sopiva sitteri


Yhteistyössä Jollyroom.fi

Meidän vauvaa varten alkaa olla kaikki perusasiat valmiina, kun vauvan sängyllekin järjestettiin eilen paikka makuuhuoneesta ja petasin sen valmiiksi odottamaan pikkuista. Olohuoneessa vauvaa odottaa myös sukumme vanha kehto, joka vilahtikin eilisessä postauksessa, ja sen lisäksi kokosimme olohuoneeseen eilen myös Jollyroomilta testattavaksi saamani babysitterin.

Mun mielikuvat sittereistä ennen tarkempaa tutustumista oli, että sitterit on aina niitä perinteisiä jalalla heilutettavia malleja, jollaiset oli tuttuja jo omasta lapsuudesta. Mutta maailma muuttuu ja tekniikka kehittyy, toki niitä perinteisiäkin malleja on edelleen yhtätavalla saatavilla, mutta teknisempiäkin löytyy. Tämä meidän sitterimme on Moweo Babysitteri Lite, joka on varustettu keinutustoiminnolla, värinäasetuksella, ajastimella ja musiikilla. Sitterissä on myös irrotettava lelukaari, jossa roikkuu söpö pullea lintu sekä kukkapehmo. Diy- henkisenä mulla alkoikin heti pursuta ideoita siitä, millaisia erilaisia hahmoja tuohon voisi virkata/ommella roikkumaan, jotta leluja voisi aina välillä vaihtaa... :)

Tykkään kovasti myös siitä, että sitteri on tyylikäs ja väritykseltään neutraali, niin sanotusti sisustukseen sopiva... ;)
Jollyroomillla on nyt menossa iso Jollyjuhlat - kampanja, jossa on ihan huikeita tarjouksia, sekä uusia alennuksia päivittäin. Tämä meidän sitterimmekin on nyt huimassa alessa.

Lopulliseen testiin sitteri pääsee kunhan vauva on syntynyt, mutta miehen kanssa meitä jo vähän nauratti että tottakai insinöörien lapsella tekniikka näkyy elämässä jo vauvasta alkaen aika vahvasti.. ;) Mutta mikäs siinä! Tämä tulee varmasti olemaan iso apu arjessa. :)

4 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen sitteri, jotenkin pesämäinen muoto :) Meilläkin oli värinätoiminnolla varustettu sitteri, se oli joskus kätevä itkevää lasta rauhoitellessa, saattoi tuudittaa uneen. Meillä oli kyllä sellainen 3in1 -malli jonka sai myös vauvasängyksi, tykkäsin! Söpöjä nuo pehmot tuossa kaaressa, mutta tuli heti mieleen että ihan pienelle voi virkata jotain vähän isomman värikontrastin leluja, jotka vauvan silmä erottaa? Noin vaaleita ei pieni vielä näe :) Ehkä mustaa, punasta, valkosta? Tosin site i varmaan sopis enää sisustukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on. :) Saa nähdä millaiseen käyttöön nämä sitterin toiminnot tulee, mutta uskoisin kyllä että on tilanteita joissa ne pelastavat.

   Ja just tuota mietinkin että voisi virkata/ommella kirkkaampia ja värikkäämpiä leluja tuohon lisäksi, ja ilmeisesti mustavalkoinen on myös vauvan näköaistille hyvä joten miksei myös sellaisia. :) Ja saa meillä väriäkin olla ja onkin, joten hyvin sopii sisustukseen nekin. :D Mut mieluummin tykkään et itse sitteri on vaalea eikä vaikkapa punainen, kun tosiaan niissä leluissa, vilteissä ja muualla sitä väriä sit on. :)

   Poista
 2. Hei, oliko tuo sitteri millainen käytössä? Oliko keinuominaisuus millainen? En löytänyt mitään kokemuksia mistään, niin kokeillaan josko tähän vanhaan kirjoitukseen joku vastaisi. :) Tämä olisi tarjouksessa netissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Me tykättiin kyllä tosi paljon. :) Keinuominaisuus oli hyvä, ja oli tosi hyvä että nopeutta sai myös säädettyä. Vauva viihtyi!

   Poista