10. toukokuuta 2016

Tintti

Vaikka en mitään äitienpäivälahjaa odottanutkaan, niin kyllähän mulle sunnuntaina aamukahvien kera sänkyyn kannettiin myös paketti avattavaksi. Kääreistä löytyi levyllinen Oululaista käsintehtyä suklaata, sekä Kalevala Korun ihana Tintti- riipus. Näitä Tintti- riipuksia on saatavilla vain rajoitettu erä, ja jokainen koru on oma uniikki yksilönsä, sillä Tinttien keraamiset vatsat ovat käsinmaalattuja ja pääsävyiltään jokainen on omanlaisensa.
Tää koru on niin upea! Just sellainen joita tykkään käyttää ihan arjessakin, joten tämä saa varmasti paljon käyttökertoja. Lisäksi tämä tulee olemaan ihana muisto ensimmäisestä äitienpäivästäni. :)

2 kommenttia:

 1. Onpa kaunis! En ole tuollaiseen törmännytkään :) Sullakin taitaa olla miehellä aika hyvä maku lahjojen suhteen, mitä oon tässä vuosien varrella seurannut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tää Tintti oli uus juttu! Mieheltä kuulin tuon tarinan tästä korusta, ja että nämä on vanhoja koruja joita on otettu uudelleentuotantoon uusi erä asiakkaiden toiveesta. :) Noita keraamisia palloja on ilmeisesti jäänyt varastoon vanhasta tuotannosta ja niistä on nyt sitten tehty uusi rajoitettu erä.

   Mun miehellä tosiaan on hyvä maku lahjojen suhteen, aina pääsee yllättämään ja aina osuu nappiin! :) Sulla vissiin sama juttu! Meillä on käynyt tuuri. ;)

   Poista