9. marraskuuta 2016

Neulotaanko yhdessä suloiset adventtisukat?


Oon miettinyt jo parina vuonna aiemminkin että olisi kiva järjestää oma yhteisneulonta, jossa luukuista paljastuu aina pätkä ohjetta, mutta koska ainakin Taimitarhan joulukalenterisukkia neulotaan tänäkin vuonna niin en halua lähteä sen kanssa kilpailemaan päivittäisessä joulukalenterineulonnassa. Mutta toisaalta mietin että eihän tää mitään kilpailua ole, ja kyllähän maailmaan sukkaohjeita ja neulojia mahtuu - itsekin aion osallistua neulomaan noita Taimitarhankin sukkia, mutta eihän se poissulje muita projekteja samaan aikaan. :) Eikös tuplasti neulottavaa ois toisaalta vaan kiva juttu?

Mietinkin siis, että kiinnostaisko neuloa yhdessä adventtisukat? Jos jokaisena adventtina julkaisisin pätkän ohjetta, ja näistä neljästä pätkästä tulisi valmiit sukat? :) Vai mieluummin lapaset?

Jos idea kiinnostaa ja voisit harkita lähteväsi mukaan neulomaan niin kommentoi tähän postaukseen, tai paina tuota "tykkäsin!"-nappia. Mulla on jotain jo suunnitteilla, ja ajatuksena olis että tehtäisiin kirjoneuletta, ja suhteellisen lyhyin lankajuoksuin jotta se on helppoa aloittelevillekin kirjoneulojille... miltä kuulostais?Vai oisko mieluisampi ihan perinteinen blogijoulukalenteri? Ohjeita, vinkkejä ja muuta jokaisena joulukuisena päivänä jouluun asti?

Paljon kysymyksiä tässä postauksessa. :D Mutta nyt saatte vaikuttaa, heittäkää kommentteja! :)

33 kommenttia:

 1. Tuo neljässä osassa ohje kuulostaa hyvältä! Ei ole sitten niin paniikkia sen suhteen että jää joka päivä lisää jälkeen muist xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei huippu juttu! Niin ajattelin itsekin ettei tuu paniikkia jos ei ehdi joka päivä neulomaan, nyt on viikko aikaa ennen uutta ohjepätkää. :D

   Poista
 2. Munkin mielestä nää adventtisukat kuulostaa kivoilta!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta! Oletko miettinyt että voisi jo alkaa ennen joulukuutakin? Se kun tuntuu olevan aina niin kiireinen kuu, niin voisi olla kiva tehdä yhteisneulontaa jo marraskuussa hyvissä ajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Muuten hyvä idea mut en mitenkään ehdi ohjeen kanssa niin et alkaisi jo ennen joulukuuta. :/ Mietin kyllä et kun nyt on tullut ääniä niin lapasille kuin sukillekin, et jos nyt joulukuussa tehtäis toiset ja toiset sit keväämmällä? :)

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä. Lisäksi jos ohje tulee vain neljä kertaa ei sukista ehkä (?) tulisi niin superpitkiä mitä joulukalenterisukat yleensä ovat. Itse kun tykkään lyhemmästä varresta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei olis tulossa pitkiä, vaan sellaiset vähän lyhyemmät. :) Toki halutessaan pitemmät voi niistä sellaisetkin tehdä lisäämällä itse kerroksia. :)

   Poista
 5. Neljään osaan pätkitty kuulostaa hyvältä munkin korvaani! Osallistun :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä adventtisukat kuulostaa hyvältä,eikä haittaa vaikka on useampiakin kalenteri sukkia yhtä aikaa. Tulen neulomaan mukaan ,vois muuten olla lapasetkin.
  T:Tytti

  VastaaPoista
 7. Adventtisukat on ihan kiva juttu.Mukana ollaan.
  T. Liisa

  VastaaPoista
 8. Mukana ollaan! Tv. Tiina

  VastaaPoista
 9. Kiva ajatus, onhan näitä yhteisneulontoja ollut jo ennen Taimitarhan joulukalenteriakin. Jostain syystä se on vain saanut eniten huomiota. Mielenkiinnolla sitä itsekin seurasin!
  Adventtineule kuullostaa ihanalta! Vaihteeksi olisi kiva, jos ohjeessa olisikin lapaset! Lapasten yhteisneulontaan en ole vielä törmännyt. Jään kyllä tätäkin seuraamaan oli ohjeessa sitten sukat tai lapaset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo tottapa tuokin. :) Ja kiva kuulla että tällainen kiinnostais! Mä vielä pohdin että oisko ne nyt sukat vai lapaset kun kumpikin on saanut kannatusta, mutta voidaanhan sit vaikka keväämmällä kutoa sit vielä ne toiset? :)

   Poista
 10. Kiva ajatus. En ole koskaan ollut mukana tällaisessa. Nyt haluun mukaan..

  VastaaPoista
 11. Kuullostaa hyvältä idealta ja neljään osaan pilkottuna, ei tarvisi joka päivä muistaa eikä ohjeessa jää herkästi jälkeen.
  Adventtikalenterisukat tai ehkä enemmin lapasille ääni, mutta joka tapauksessa kuitenkin mukana.

  Oliko sinulla tarkoitus ilmoittaa neulottava ja langat etukäteen, jotta pystyy hyvin valmistautumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ajattelinkin et tehtäis vähän rennommalla otteella että vain neljässä osassa, ei tarvi yötä myöten kenenkään ahkeroida et pysyy matkassa... :D Mulla on nyt vielä mietinnässä et oisko ne nyt lapaset vai sukat, kiva et kumpikin saa kannatusta.

   Infoan kyllä lähempänä et mitä neulotaan ja millaisilla puikoilla & langalla! Kunhan itse tiedän.. ;)

   Poista
 12. Ääni täältäkin

  VastaaPoista
 13. Ihana idea. Mukaan tulen ehdottomasti.
  Mukavaa joulunodotusta sinulle!

  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ihanaa joulunodotusta sinulle myös! :)

   Poista
 14. Sukat lyhyillä lankajuoksuilla kuulostavat kivoilta! Olen mukana :)

  VastaaPoista
 15. Adventtineulonta kuulostaa kivalta. Koska itse harvemmin kudon vanttuita, voisi olla kiva kutoa niitä näin pätkissä. Toki sukkia tarvitaan aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Katsotaanpa et aletaanko tekemään sukat vai lapaset... täytyypä pohtia. :)

   Poista
 16. Adventtilapaset kuulostais hyvältä :)

  VastaaPoista
 17. Kuulostaa hyvältä! Voisihan ne olla tietty lapsetkin... Taikka sitten sellainen kuvio, mitä voi helposti soveltaa niin sukkiin kuin lapasiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Voitais neuloa toiset nyt ja toiset kevään puolella? :)

   Poista