28. helmikuuta 2017

Ihana Kofeiinikomppania (+ Arvonta!)


Yhteistyössä Kofeiinikomppania



Sain alkuvuodesta muutamia kahveja ja teelaatuja testattavaksi oululaiselta Kofeiinikomppanialta. Yritys on mulle ennestään sikäli tuttu, että oon ennenkin käynyt ostamassa heiltä teetä - ja nyt mun tossut vie sinne varmasti myös kahvien perässä, sen verran herkullisia tuttavuuksia heidän kahveistaan löytyi kun pääsin niitä maistelemaan.

Kofeiinikomppania on siis pieni oululainen kahvi- ja teekauppa, joka sijaitsee yhdessä Oulun kauppatorin ihanista punaisista aitoista. Tosi kaunis miljöö, johon kannattaa piipahtaa ihan jo ihastelemaankin. Kofeiinikomppanian valikoimissa on yli sata haudutettavaa teelaatua, ja kahvipavut he tilaavat pieniltä kahvipaahtimoilta. Lisäksi liikkeessä myydään kauniita teetarvikkeita, ja löytyypä sieltä myös esimerkiksi oululaista käsintehtyä suklaata ChocoSomnialta.

Loistava palvelu, todella kaunis miljöö ja herkulliset tuotteet - Kofeiinikomppania on kyllä paikka jossa kannattaa piipahtaa. :)

Minä sain Kofeiinikomppanian aitasta mukaani Kookosteetä (sis. musta tee, suklaahiput, valkosuklaahiput, kookospalat, kookoshiutale, aromit), Vanilla Supremoa (sis. Sri Lankalainen musta tee, aromit, vaniljapalat), Hyvänyön rooibosta (sis. rooibos, piparminttu, sitruunaruoho, valeriaananjuuri, fenkoli, siitepöly, kamomillan kukat, laventelin kukat, salvia, muskottipähkinä), Marjaisaa Ouluteetä (sis. pehmeän savuinen musta tee, punaviinimarja, karpalo ja vadelma), sekä kahta makukahvia; Appelsiini-suklaakahvia sekä Chili-suklaakahvia.



Mun lemppareiksi teistä nousivat pian kookostee sekä Hyvänyön rooibos. Rooibos ei normaalisti kuulu mun suosikkeihini, vaan eniten tykkään mustasta teestä, mutta nyt on pakko pyörtää pääni sen suhteen etten tykkäisi rooiboksesta - sillä tuo hyvänyön rooibos on ihan superhyvää. Kofeiinittomuutensa vuoksi rooibos on hyvää iltateetä, ja tämä Hyvänyön rooibos on nimensä mukaisesti siis yrttisekoitus jolla on rentouttava ja unettava vaikutus. Mulla on kaiken tämän vauvavuoden pätkittäisistä unista johtuvan väsymyksen lisäksi ollut viimeisen puolen vuoden ajan nukahtamisongelmaa, joka on hormonien syytä ja varsin yleinen ongelma vauvojen äideillä, joten erittäin mielelläni otin tämän teen testattavakseni. Kofeiinikomppaniasta kerrottiin tämän teen muuten olevan yksi heidän myydyimmistä teistään - ilmeisesti Oulussa on paljon muitakin uniongelmaisia. :D

Vaniljatee on mun kestosuosikki muutenkin joten Vanilja supremesta tykkäsin myös tosi paljon, ja marjaisa Oulutee on myös tosi herkullista ja marjaisaa. Oonkin aika tasaisesti keitellyt teeni vuorotellen näistä kaikista, kun tykkään jokaisesta mausta.

Liikeessä myydään teetä sekä valmiiksi pussitettuina, että isoissa purkeissa joista ostettaessa punnitaan haluttu määrä ja pussitetaan. Kahviakin voi ostaa joko papuina, tai jauhattaa kahvin haluamakseen karkeudeksi. Kofeiinikomppanian kahvivalikoima kattaa kahvit vaaleasta tummaan, kofeiinittomaan ja makukahveihin. Kotimaiset Kaffa Roastery, Mokkamestarit sekä Rovaniemen kahvipaahtimo ovat osa vakituista valikoimaa, ja lisäksi valikoimaan kuuluu kuukausittain vaihtuvia kotimaisia pienpaahtimoita.

Kerroin pitäväni suklaisista makukahveista, joten sain testattavakseni Appelsiini-suklaakahvia sekä Chili-suklaakahvia. Kuten kuvista huomaa, on Appelsiini-suklaakahvi ollut ehdoton lempparini, sillä pussi alkaa olla jo varsin tyhjä. Sain vinkiksi käyttää näitä makukahveja niin, että tavallisen kahvin joukkoon lisätään makukahvia mitta tai pari - oman maun mukaan. Me ollaankin käytetty tätä Appelsiini-suklaakahvia niin että yksi mitallinen tätä ja kolme mittaa tavallista kahvia, jolloin maku on ollut ihan täydellinen - mulle tulee tästä mieleen ihan Fazerinasuklaa. Chili-suklaakahvissa puolestaan on mukava pieni polte, tosi mielenkiintoinen ja herkullinen tuttavuus, kannattaa maistaa jos tykkää pienestä tulisuudesta. :)


Rakastan tuota punaisten aittojen tunnelmaa Oulun kauppatorilla, ja sitä että niistä monessa onkin pieniä kotimaisia yrittäjiä tuotteineen. Pyrin suosimaan aina mahdollisuuksien mukaan kotimaista ja paikallista, sekä pieniä yrittäjiä, joten nuo aitat ovat ihana paikka pyöriä ja tehdä ostoksia.



Ja jotta joku teistä oululaisista (kyllä, tällä kertaa hemmotellaan paikallisia lukijoita - sori muu suomi!) pääsisi myös herkuttelemaan Kofeiinikomppanian teillä, sain teille arvottavaksi mahtavan pakkauksen. Yksi teistä saa siis maisteltavakseen koko Kofeiinikomppanian oman teemalliston, joka sisältää 11 erilaista teelaatua (jokainen pussi on 80g)! :) Arvontaan saa siis toki osallistua asuinpaikasta huolimatta, mutta palkinto tulee lunastaa hakemalla se itse Kofeiinikomppanian liikkeestä Oulun kauppatorilta. :)



Kuva: Kofeiinikomppania

Arvonnan säännöt
1. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, mikä yllä olevan kuvan teelaaduista houkuttelee sinua eniten? Maistaisitko siis mieluiten Appelsiini-Chiliä vai ehkäpä Inkivääri Aroniaa? :)
2. Lisää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saan tavoitettua voittajan arvonnan päätyttyä.
3. Aikaa osallistua arvontaan on perjantaihin 10.3.2017 klo 24.00 asti, arvon voittajan lauantaina 11.3.2017, ja ilmoitan voittajan nimen Kofeiinikomppanialle. Voittonsa saa lunastaa hakemalla sen Kofeiinikomppanian liikkeestä aukiolon puitteissa.
Onnea arvontaan! :) 

Ovatko muuten Kofeiinikomppanian tuotteet teille ennestään tuttuja? 

57 kommenttia:

  1. Detox tee houkuttaa. Myös tuo Appelsiini-chili voisi olla mieleinen. Mielenkiintoisia tuotteita, ja ihanat pakkaukset. Eivät ole tuotteet entuudestaan tuttuja. lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Granaattiomena-vadelma kuulosti tosi hyvältä! Vois myös olla hyvä kokeilla tuota hyvän yön rooibostaki... :D
    laululeija@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Ehkäpä noista tuo vihreä sitruuna-inkivääri kiinnostaa eniten. Kaikkia olisi silti kiva päästä testaamaan, kun teetä tulee juotua päivittäin. :) hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Hyvän yön Rooibosia olisi kiva maistaa. Ei, eivät ole
    tuttuja, vielä. :-)
    Arvontaan leenvikki(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Appelsiini-chili olisi kiva kokeilla. Ei ole tuttuja entuudestaan. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Oispa mahtava voittaa! :) Hyvän yön Rooibos kuulostaa eniten mun teeltä, koska yleensä juon teetä vain iltaisin, ei menis unet ;) tuolla kofeiinikomppanian putiikissa kyllä pitää käydä, joulun alla vasta ekan kerran kuulin siitä -mutta vieläkin on käymättä. -Riikka, riikka004@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Granaattiomena-vadelma, Inkivääri-aronia kuulostaa minun jutuilta! Kiitos vinkistä, tuonne pitää mennä käymään heti kun tullaan Ouluun!

    VastaaPoista
  8. Prismassa viikonloppuna tutkailinkin tuota hyvän yön rooibosta, täytyy joskus kokeilla! Kouva . Heli @ gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mnjaa enpä taida osallistua, sillä täältä etelästä on vähän hankala nuoren opiskelijan yhtäkkiä tulla Ouluun :D kiva arvonta ja onnea osallistujille!

    VastaaPoista
  10. Vihreää rommi-vanilijaa kokeilisin ensimmäisenä. Mielenkiintoisia ovat kyllä kaikki. Täytyypä vierailla!
    minnamannan at gmail.com

    VastaaPoista
  11. Olen Oulun-tutuilta saanut joskus Kofeiinikomppanian tuotteita lahjaksi, hyviltä vaikuttavat! Minua kiinnostavat eniten nuo vihreät Sencha uji ja Sitruuna inkivääri. Hieno palkinto on! Uskon, että voiton sattuessa kohdalle saan jonkun tuttavan nakitettua sen noutamaan lupaamalla palkkioksi pari vapaavalintaista osasta :D

    katarimaria@iki.fi

    VastaaPoista
  12. Appelsiini-chili kuulostaa todella hyvältä :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Mukana! Appelsiini-chili kiinnostaisi eniten. :) eivät ole tuttuja ennestään ja harvemmin tulee oulussakaan käytyä, mutta tässäpä olisi aika hyvä syy tulla. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  14. Granaattiomena-vadelma <3 mielelläni maistaisin kaikkia :)
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Cool Mint kiinnostaisi eniten. Ihan uusia ovat minulle.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  16. Vihreä tee on lemppari (tuossa oli inkivääriä mukana). Arvonnassa mukana! Tuotteet eivät tuttuja.

    VastaaPoista
  17. Inkivääri Aroniaa maistaisin :)
    Inkivääri Aroniaa

    VastaaPoista
  18. Appelsiini-chili kuulostaa kerrassaan herkulliselta! Se on siis suosikkini :)

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Ouluisa marjatee :) koska oulussa marjatkin ovat puhtaampia :))
    bikkenpilttuu at hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Appelsiini-chili houkuttaa! anniinar@hotmail.fi

    VastaaPoista
  21. En ole tuotteista kuullut ennen ja kiinnostuin hyvän yön rooibos teestä.
    Arvontaan mukaan .
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Hyvän yön rooibos kuulostaa kivalle =). Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Appelsiini-chili kuulostaa hyvälle.

    janika.siren@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Tuolta löytyy kaikkien aikojen lempparini vihreä sitruuna-inkivääri, mutta minulle uusista mauista houkuttelee eniten appelsiini-chili. Ehdottomasti olisi mieluinen palkinto, mukana siis arvonnassa :)
    johanna (piste) jussila (at) iki (piste) fi

    VastaaPoista
  25. Japan Sencha Ujin ottaisin mieluusti kokeiluun :) Jotain vastaavaa markettipussiteetä olen aiemmin maistanut, ja vaikka sekin oli hyvää, niin sydän vetää aina enempi irtoteen puoleen. Kotimainen tuottaja myös aina parempi :)

    tiina.m.antikainen (at) outlook.com

    VastaaPoista
  26. Vihreä rommi-vanilja on ainakin vielä testaamatta. Paljon tuossa satsissa on omia kestosuosikkeja :) reetta_jarvenpaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  28. Appelsiini-chili kuulostaa sangen maukkaalta. farkkuli@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Vihreä rommi-vanilja kuulostaa mielenkiintoiselta sekö hyvänyön rooibos, niitä ensimmäisenä maistelisin. Ei ole entuudestaan tuttuja makuja nämä, mutta koko valikoima kuulosti hyvältä. Teetä tulee juotua päivittäin ja olenkin käyttänyt paljon kofeiinikomppanian tuotteita :)
    Arvontaan, mari.melakari@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Rommi-vanilja just nyt kiinnostais. kofeiinikomppania on mun vakkarikauppa :)

    lottaa (a) gmail.com

    VastaaPoista
  31. Mielenkiintoinen tuo Cool Mint. Se menisi paketista ensimmäisenä kokeiluun. En ole viä ehtinyt poiketa puodissa, mutta seuraavalla Oulun reissulla kyllä! jonna.riikka(a)hotmail.fi

    VastaaPoista
  32. Appelsiini-chili ehdottomasti.
    h.kesti@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Japan sencha uji. Namskis. Puhtaat maut on parhaita. Appelsiini-chili vaikuttaa myös mielenkiintoiselta.

    inkasimo@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Appelsiini-tyrni. Eivät ole ennestään tuttuja.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  35. Rommi-vanilja houkuttaa eniten!

    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Niin paljon uutuuksia.
    Rommi-vanilja ehken menee ekaksi.
    Ulpu


    rituha@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Granaattiomena-vadelma kuulostaa niin hyvältä, että sitä pitää käydä hakemassa :)
    ulla-79@jippii.fi

    VastaaPoista
  38. Appelsiini-tyrni kuulostaa herkulliselta! emilia.holmi@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Olipa vaikea valinta! Top kolme lempparijärjestyksessä on seuravanlainen: 1) inkivääri-aronia 2) vihreä sitruuna-inkivääri 3) appelsiini-chili

    jolielaide00@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Rooibos mustikka kuulostaa houkuttelevalta, nam!
    jattamatsi at hotmail piste com

    VastaaPoista
  41. Cool mint tai Vihreä sitruuna-inkivääri kiinnostaisi. Mutta koska itse olen enemmän kahvinjuoja, niin voittaessani pitäisin pari ja jakaisin loput ystäville!
    sglumoff(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  42. Granaattiomena-vadelma houkuttelisi eniten.
    sinilintu_(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Appelsiini-Chili kuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  44. Kofeiinikomppania on Oulun parhaita paikkoja! Liikkeen tuoksu ja tunnelma tulvivat juuri mieleeni. Täältä Keski-Suomesta ikävöin Oulua ja kiireetöntä teetunnelmaa. Onneksi vanhassa ihanassa kotikaupungissa tulee vierailtua useasti! Mukaan ihanaan arvontaan, näistä Hyvän yön rooibos on suosikkini! lankapaikka@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Rooibos appelsiini-tyrni kuulostaa tosi houkuttelevalta! Nuo pienet punaiset aitat on tosi kivoja tuossa torin laidalla :) daisy_15@jippii.fi

    VastaaPoista
  46. Appelsiini-chili houkuttelee eniten 😊
    leena.lamsa@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  47. Hyvän yön rooibos toivottavasti takaisi paremmat yöunet waldomari(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Ihana arvonta! Eniten houkuttelisi joko rommi-vanilja tai inkivääri-aronia. tessainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Ehdottomasti rommi-vanilja! avaljus(at)gmail.com

    VastaaPoista
  50. Cool-mint kuullostaa hyvältä.
    texas-86 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Inkivääri-Aronia olisi mielenkiintoinen!

    -Seppo- sepottaja@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Hapan Sencha UJI kiinnostaisi eniten! vellamotar (at)hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Granaattiomena-vadelma kuulostaa ihanalta! Olisipa teenystävän unelma voittaa tämä skaba! S-postini on susanna.kuorikoski@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Appelsiini-Chili, koska pidän yleensä kaikesta missä on ripaus chiliä. :)

    -Sofia (sofia.palola at gmail.com)

    VastaaPoista
  55. Granaattiomema-vadelmateetä olisi kiva maistaa ja onpa ihana arvonta:) s-posti tiia.sahlberg@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Jag köpte ett av deras bärtéer innan julen. Det är ett av de godaste jag någonsin druckit! Jag skulle gärna smaka deras gröna citron-ingefära. Gissar att det också är väldigt gott.

    VastaaPoista