13. helmikuuta 2017

Imetyskoruja ihanissa väreissä


Oon rakastanut tätä By Pinjalta saamaani imetyskorua, ja käyttänyt sitä todella paljon. Se on ollut myös poikani suosikki, sitä on näperretty ja imeskelty tosi paljon. ;) Kaupungilla, kahviloissa, elokuvissa, bussissa ja junassakin se on pelastanut monta tylsistymishetkeä pikkuiselta, kun oon antanut korun hypisteltäväksi ja maisteltavaksi. Eikä korun helmissä muuten oo yhden yhtä jälkeä näin monen kuukauden aktiivisen käytön jälkeenkään! :)

Syksyllä törmäsin sitten facebookissa imetys-/purukorutarvikkeiden myyjään, ja innostuneena tilasin itselleni satsin tarvikkeita, joista teinkin Juliukselle tuttinauhoja ja purulelun. Kummityttönikin sai synttärilahjaksi noista helmistä askartelemani korun, ja nyt tein sitten itselleni vielä pari imetyskorua. :)Koruissa on siis turvalukko, joka napsahtaa auki jos koru tarttuu johonkin tai vauva vaikka kiskaisee. Helmet ovat turvallista elintarvikesilikonia, joten koruja on turvallista antaa vauvan pureskella.

Ihanaa kun on nyt useammassa värissä imetyskoruja, koska tykkään mätsätä korun värin muihin vaatteisiin. Näitä oli niin kiva värkkäilläkin, miettiä värejä ja mallailla erilaisia ja erikokoisia helmiä yhteen. :)

2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja värejä näissä! Imetyskorut on kyllä loistelias keksintö. Sain joululahjaksi muutaman kun kuopus oli vielä ihan vauva ja on ne kyllä käytössä olleet. Ja luulen että jäävät käyttöön vielä pitkäksi aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mullakin nää jää taatusti käyttöön myös sittenkin kun imetys ei oo enää ajankohtaista, nää on niin söpöjä muutenkin! :)

      Poista