28. huhtikuuta 2017

Osaan heittää palloa

Yhteistyössä Kiddex
Olen kirjoitellut aiemminkin ihastuksestani Milestonen kortteihin; kuvien Baby Cardsit ostin ennen Juliuksen syntymää, ja Mini Cardsit sain aiemmin Kiddexiltä testattavaksi. Nyt on muuten nuo Mini Cardsitkin tulleet käyttöön ja olen alkanut kirjoitella niihin muistiin juttuja, kun pojalta on alkanut tulla sanoja. :) Otinkin ilolla testiin Milestonen uudet Junior Cardsit kun Kiddexiltä kyseltiin kiinnostustani kortteihin. Nää Milestonet on niin ihania, että kiva oli tutustua tähän uutuuteenkin. :)

Junior korttien mukana tulee kätevä listaus korttien aiheista, josta on kätevä pikasilmäyksellä tarkistaa että mitäs kortteja pakassa onkaan - ilman että tarvitsee aina selailla kaikkia kortteja läpi. :) Tosi kiva ja käyttöä helpottava lisäys!

Lyhyesti Milestone-korttien idea siis on, että lapsesta otetaan kuva kortin kanssa, ja korttiin kirjoitetaan ylös päivämäärä. :) Näin päivämäärät ja opitut taidot säilyvät helposti muistissa. Helppoa ja nopeaa! Kaikenlisäksi kortit säilyvät söpössä rasiassaan. Nämä Junior kortit ovat jatkoa Baby- korteille, sillä nämä sisältävät ikävuosien 1-4 tärkeimmät hetket.

Meilläkin on saatu käyttää näistä Junior korteista jo useampi; Julius 12 kk osaa heittää palloa sekä ottaa kopin, hammaslääkärissäkin on jo käyty 1 -vuotistarkastuksessa, ja parturintuolissa hiukset on leikattu jo kaksi kertaa. :D Viikko sitten poika lähti myös kävelemään, ja uusia sanoja harjoitellaan koko ajan! Hienoa seurata, kun kehitystä tapahtuu koko ajan. Ei pysyisi kyllä päivämäärät tämän äidin muistissa, mutta onneksi on näitä apukeinoja joiden avulla muistan! :D

Milestonen kortteja myy useampi nettikauppa, ja aika monessa kaupungissakin näyttäisi myymälöissä olevan näitä valikoimassaan. Jälleenmyyjien tarkemman listauksen löydät täältä. :)

Onko Milestonen kortit teille tuttuja?

2 kommenttia:

 1. Ostin siskolle vauvalahjaksi nuo baby cardsit, aivan ihania ovat! Saa kauniita kuvia muistoksi�� minkä ikäisille nuo junior cardsit sopii... itsellä nyt 3 ja 5vuotiaat ja harmittaa kun en silloin tajunnu et noita on ku omat tytöt oli vauvoja...��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsinkin tuon ikäjutun nyt postaukseenkin, kun oli jäänyt pois. Nämä on siis tarkoitettu 1-4 vuotiaille. :)

   Ihanan lahjan hankit kyllä siskollesi! :)

   Poista