8. toukokuuta 2017

Elämystreffit (+ lahjavinkkejä äitienpäiväksi)

Yhteistyössä Elämyslahjat.fiMeidän pojan vauvavuosi oli tosi tiivistä yhdessäoloa pojan kanssa, sillä itse en vieläkään (pojan ollessa nyt 13 kk) ole ollut pojasta erossa kerrallaan kuin pisimmillään kolme ja puoli tuntia, ja tosi vähän oon ylipäätään käynyt yksin missään. Kerran viikkoon oon piipahtanut pelaamassa säbää tuossa lähikoululla, kerran olin kampaajalla ja satunnaisesti käyn yksin kaupassa - mutta siinäpä ne oikeastaan sitten onkin.

Vielä vähemmän ollaan käyty kahdestaan miehen kanssa missään. :D Juliuksen mummut ja papat asuu sen verran kaukana, että arjessa ei edes ole hoitajia pojalle, eikä me suuremmin olla kaivattukaan sitä että päästäisiin kaksin johonkin - vaan ollaan käyty kaikkialla perheenä. Toki pieni irtiotto pelkästään vanhempien kesken tekee kuitenkin välillä hyvää - ja sellainen me nyt vihdoin saatiinkin kun käytiin ravintolassa syömässä toissa viikonloppuna ihan kaksistaan. :) Elämyslahjat tarjosi meille elämystreffit, kun päästin herkulliselle illalliselle Oululaiseen ravintola Hugoon. Elämyslahjoihin on juuri tullut uutuutena Oulun Hugoonkin kutkuttavan jännittävä illallinen pimeässä, mutta me käytiin aikataulullisista syistä nauttimassa ihan tavallinen menu valaistussa ravintolassa. Julius oli hyvässä hoidossa siskoni luona kävelymatkan päässä Hugosta, joten me miehen kanssa saatiin nauttia neljä ruokalajia ihan rauhassa. Ruoka oli todella hyvää, ja mahat täynnä käveltiinkin hymyt huulilla hakemaan poika tädin luota hoidosta vajaat kaksi tuntia myöhemmin.
Kirjoittelen meidän ravintolakäynnistämme vielä oman erillisen postauksensa, koska muuten tästä postauksesta tulisi ihan ylipitkä. Olin muuten ihan fiiliksissä jo saadessani käsiini tuon lahjakortin, sillä rakastan aina kauniisti pakattuja asioita. Tämä elämyslahjojen lahjakortti saapui pahvisessa punaisessa rasiassa, joka tekee lahjakortista tosi ylellisen. Tää ei vaadi kuin kauniin lahjanauhan ympärilleen niin paketti on valmis annettavaksi. :)

Me ollaan sekä annettu että saatu usein lahjaksi elämyksiä, koska nehän on mitä parhaimpia lahjoja varsinkin heille joilla "on jo kaikkea". Häälahjatoiveita kysyvillekin aikanaan vinkattiin että muun muassa kaikki elämyslahjakortit (leffaliput, ravintolalahjakortit ym) olis mieluisia, että päästään viettämään yhteistä aikaa. Ja saatiinkin häälahjaksi sekä leffalippuja että lahjakortti hienoon ravintolaan. Antamalla lahjakortin lahjaksi, tulee antaneeksi samalla laatuaikaa - pariskunnalle mukavan treffi-illan tai perheen äidille omaa hemmotteluaikaa, joten mikä oliskaan sen parempi lahja. :)

Nyt kun äitienpäivä lähestyy, keräilin äitejä ajatellen teille muutamia lahjavinkkejä elämyslahjojen valikoimista. :) Elämyslahjojen valikoima on tosi laaja, ja elämyksiä pystyy helposti etsimään sivuilta myös joko kategorioittain tai kaupungeittain.


Lahjavinkkejä äideille

Kuva: Elämyslahjat   
♥ Urheilulliselle äidille mieluinen lahja voisi olla tutustuminen hot joogaan, SUP- melonnan alkeiskurssi, vesijettiajelu tai ratsastusmatka luontoon. Jokaiselle löytyy tuolta urheilullisten aktiviteettien joukosta taatusti joko oma mielipuuha tai mielenkiintoinen uusi kokemus. Tuo Suppailu  esimerkiksi on sellaista mitä itse oon halunnut päästä kokeilemaan jo useamman vuoden, ehkä tänä kesänä vihdoin? :D

♥ Erilaiset hieronnat, hoidot ja hemmottelut ovat varmasti mieluisia suurimmalle osalle äideistä, ja niitä löytyykin joka lähtöön. Mitä luulet, tykkäisikö äitisi/vaimosi esimerkiksi hemmottelevasta suklaahieronnastasta, henkilökohtaisesta meikkiopastuksesta, tai jostain muusta ihanasta kauneushemmottelusta?

Kuva: Elämyslahjat 
Herkuttelijoille ja hyvän ruuan ystäville löytyy valinnanvaraa kahvitastingista erilaisiin ravintolaelämyksiin ja viinikursseihin. Mieluisia äitienpäivälahjoja saattaisivat olla esimerkiksi Raakasuklaatyöpaja, tee-tasting, tai lahjakortti äidille mieluisaan ravintolaan.

♥ Hyvän ruuan ja huumorin ystävälle hauska lahja voisi olla myös Paskan palvelun illallinen, joka sai minut ainakin hörähtämään. Elämys lupaa huonointa palvelua ikinä (ammattinäyttelijöiden toimesta) ja kolmen ruokalajin illallisen huumorilla. Ainakin taatusti erilainen kokemus, kunhan huumori riittää! :D

Kuva: Elämyslahjat Perhekuvaus olisi myös ihana lahja, me käytiinkin juuri Juliuksen yksvuotiskuvauksen yhteydessä myös perhekuvassa - kuvia ei olla vielä nähty mutta eiköhän siellä jokunen hyvä otos ole. :)

♥ Pakohuonepelit on myös tosi hauskoja, me vietiin viime syksynä kolmekymppisiään viettänyt kaveri yllärinä pakohuonepeliin, ja tykättiin kaikki tosi paljon. Täytyy päästä kyllä uudestaankin. :) Jos siis pelit ja mysteerit on yhtään mieluisia, ei taatusti pety mysteerihuoneeseen - sillä niitähän lyötyy eri aiheista vähän joka lähtöön. :)


Onko elämyslahjat teille mieluisia, tai annatteko yleensä lahjaksi elämyksiä? :) Entä joko tämän vuoden äitienpäivälahjat on hankittu?


Postauksen linkit eivät ole affiliate-linkkejä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti