23. kesäkuuta 2017

Spacemask + juhannusarvonta!


Yhteistyössä Calm&Sparkle

Sain Calm&Sparkle- verkkokaupasta testattavakseni uusia Spacemaskeja, jotka ovat siis itsestäänlämpiäviä rentouttavia maskeja. Maskeissa on lämmön lisäksi ihanan rentouttava, hento jasmiinin tuoksu.


Maskit myydään viiden kappaleen pakkauksissa, ja jokainen maski on kertakäyttöinen. Kun maskin avaa pakkauksestaan, sen sisältämä rautajauhe aktivoituu ja maski lämpenee. Maski pysyy lämpimänä noin varttitunnin, ja mulle ainakin aika riitti hyvin nukahtamiseen. :D Lämpö tuntui tosi mukavalta kasvoilla, ja tuoksu oli tosi miellyttävä ja rauhoittava.

Minä olen kokeillut maskia nyt kaksi kertaa, ja tää oli kyllä niin ihanan rauhoittava kokemus että täytyy kyllä tilata uusi pakkaus maskeja itselleni. :) Pakkauksessa on siis aina viisi maskia, postauksen loppupuolella selviää mitä tapahtuu niille lopuille kolmelle jotka minun saamassani pakkauksessa oli... ;)

Mä oon aina ennen ollut äärimmäisen hyvä nukkuja, siis siinä määrin etten oo heräillyt öisin ja oon nukkunut hyvin missä vain. No, nyt on asiat toisin, kun vauvan kanssa on joutunut heräilemään yöt läpeensä. Jostain syystä mulla on ollut vauvavuoden aikana ongelmaa myös nukahtamisen kanssa; neuvolan mukaan se johtuu hormoneista ja siitä kun keho ja mieli käy ylikierroksilla vauvanhoidon ja väsymyksen takia. Oon siis pyörinyt illan jos toisenkin väsyneenä ja turhautuneena hereillä sängyssä ja katsellut kelloa vielä yhdeltä yöllä kun uni ei tule. Otin siis rentouttavat maskit erittäin mielelläni testiin, ja molempina iltoina maskia käyttäessäni uni on tullut nopeasti. Ihan joka ilta en raaskisi tällaista käyttää, maskeilla kun on kappalehintaa useampi euro (5 kpl pakkaus maksaa 21,90), mutta aion tilata pakkauksen kotiin jotta niinä pahimpina iltoina voi kaivaa tällaisen yöpöydän laatikosta ja nukahtaa maski kasvoilla... :) Niinä väsyneinä iltoina sitä olisi valmis maksamaan mitä vain hyvistä yöunista, joten on taatusti kiitollinen jos apu löytyy yöpöydän laatikosta käden ulottuvilta.
Maskit sopivat erityisesti stressaajille, kiireisille ihmisille, paljon matkustaville (erityisesti lentopelkoisille), sekä jännittäjille. Mähän oon kova stressaaja ja jännittäjä, joten aion kyllä kokeilla maskia myös kun seuraavan kerran mulla on joku tosi jännittävä päivä edessä; työhaastattelu tai muu tilanne, joka saattaisi saada perhoset lepattelemaan vatsassa. :) Olin tosi positiivisesti yllättynyt näiden maskien tehosta, uskoin kyllä niiden rauhoittavaan vaikutukseen, mutta yllätyin siitä miten nopeasti maskin kanssa pääsi uneen!

Nyt päästäänkin siihen osuuteen mikä teitä ehkä kiinnostaa eniten... Calm&Sparkle tarjoaa nimittäin kolmelle teistä yhdet maskit testattavaksi! :) Yhden maskin arvon täällä blogin puolella kommentoijien kesken, ja kaksi intagramissa. Kannattaa siis tuplata mahdollisuudet ja osallistua molempiin. :)


Arvonnan säännöt:
1. Osallistut yhden rentouttavan Spacemaskin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, miksi Spacemask tulisi sinulle tarpeeseen. Oletko ehkä jännittäjä, vai kaipaisitko vain hetken rentoutumista?
2. Lisää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saan tavoitettua voittajan arvonnan päätyttyä.
3. Aikaa osallistua arvontaan on maanantaihin 26.6.2017 klo 24.00 asti, arvon voittajan pian arvonnan päätyttyä ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti.

Voit tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla toisen maskin arvontaan instagramissa @annikalevanen, instagramin arvontaohjeet löytyvät arvontakuvastani instagramista.

Onnea arvontaan, ja ihanaa sekä rentouttavaa juhannusta! :)

30 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoisilta tuotteilta ,ois kiva koettaa.Nukun välillä huonosti kipujen takia ja myös matkustellessa,tulis tarpeeseen heinäkuussa kun mennään sukulaisten häihin.
  tyttiklemetti@luukku.com

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Kärsin ääniyliherkkyydestä, joten tuota olisi kiva kokeilla sellaisena päivänä kun kaikki äänet tuntuu liian kovilta.

  marie.leinonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Oi että, nämä maskit vaikuttaa aivan mahtavilta! Itse olen todella kova stressaaja ja kärsin pienistä uniongelmista. Olisikin hienoa joskus päästä kokeilemaan, millainen vaikutus näillä voisi olla! Hyvää juhannusta sinullekin :)

  rroosasa@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Hetken rentoutuminen tulisi tarpeeseen =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 5. kahdella mukana arvonnassa.Varmaan tarvitsisin rentoiluun maskin.

  VastaaPoista
 6. Tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen rentoutumiskeino tällaiselle kroonisista kivuista kärsivälle, kun tuntuu, että kroppa on jatkuvasti jännittyneessä tilassa. pinni59 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 7. Yötyötä, yrittäjyyttä, arjen kiireitä. Tulisivat tarpeeseen.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Takana on rankka talvi ja kevät, läheisen menetys ja vaikeat työkuviot. Nyt pikkuhiljaa taas rennompaan elämään kiinni, toivottavasti.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Pienen vauvan kanssa on tullut valvottua viime aikoina, pientä arjen luksusta tällaiset :)

  Arvontaan: raparperikilpikonna(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana,itseään ei voi koskaan hemmotella liikaa. <3

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 11. En ole jännittäjä, mutta stressaaja olen :D Työ ja arki tällä hetkellä aika hektistä.
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Oh, onpa jännittävä konsepti! Mulla on vaikeuksia nukahtaa stressaavan työn takia, joten olisi kyllä kiva kokeilla olisiko tästä apua mun ongelmiin.. :)

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukaan arvontaan ja kyllä stressi iholle tekisi hyvää. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Vatsassa syntymäänsä odottava esikoinen möyrii jo niin kovasti että unet jäävät välillä aina katkonaiseksi...rentoutus tulisi tarpeeseen :)
  stparvia@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Uudet elämän vaiheet stressaa...
  harkonentaina1@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Edessä lapin kesäsesonki töissä ja lomat on jo pidetty, joten olisi kiva joku nätti kesäilta hemmotella itseäni :)
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 17. En tiedä, auttaisiko tämä öisiin heräämisiin kun en tiedä mistä ne johtuvat. Voi olla, että käyn päivin niin ylikierroksilla. Olisi mukava testata tätä vaivaani.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 18. Vilkkaan puolivuotiaan pojan äitinä rentoutus silloin tällöin ei olisi pahaksi! ☺️
  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Elämäni on täynnä kiirettä, unet ovat huonolaatuisia joten rentoutumiseen kaipaan maskeja eniten. Osallistun arvontaan.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Töissä koko kesän ja muut lomailevat, siinä syy :)
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Nukahtaminen on välillä vaikeaa, olisi mielenkiintoista kokeilla tuota maskia :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Elämäni on kiirettä täynnä. Sunnuntai-iltaisin on tosi vaikea nukantaa.
  Osallistun arvontaan.

  myy-67@suomi24.fi

  VastaaPoista
 23. Kukapa ei kaipaisi hetken rentoutumishetkeä.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Yöt valvova koiranpentu, päivisin lomailevat lapset, työt ja viime metrien häävalmistelut saa kasaan sellaisen stressin, ettei nukkumisesta tarvitse haaveilla... rentoutus olisi todellakin tarpeen, muuten olemus muistuttaa alttarilla enemmän zombia kuin hehkeää morsianta.

  VastaaPoista
 25. Ja koska pääkään ei toimi, niin spostikin unohtui...
  Eli lehtitia@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Hetken rentoutuminen tulisi nyt tarpeeseen :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Viikonlopuille mukavaa rentoutumista :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Rentoutuminen tulisi tarpeeseen, liian vauhdikas juhannus...
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Pienen lapsen äitinä kaipaa välillä hemmottelua ja rentoutumista eli mukana ollaan :)

  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Minulla on melko stressaava kesä, kesälomasta ei tietoakaan ja töiden lomassa pitäisi saada puristettua opintojakin tehtyä. Jos joku auttaisi rentoutumaan nopeasti, sillä pitkälle rentoutumiselle ei ole aikaa, niin olisi mulle mahtava tuote!
  -saya
  sayav(at) hotmail.fi

  VastaaPoista