13. elokuuta 2017

Hippu- mekko

Ärsyttää vähän postata tällaisia peilin kautta otettuja kuvia, mutta menköön nyt tämän kerran, sillä mekko on kuitenkin ommeltu jo kesäkuun lopulla ja ollut käytössä siitä asti. Näiden itselle ommeltujen vaatteiden kuvaaminen tahtoo vaan aina jäädä, joten mennään tällä kertaa tällaisilla peilikuvilla.

Kangas tässä mekossa on ihanaa Noshin Hippu singleä siniharmaana. Kangas on tosi kevyttä ja ohutta sekä vilpoista, ja tekstuuripinnan vuoksi kauniin eläväistä. Mun alkuperäinen ideani oli lisätä tähän mekkoon valkoinen pitsikaulus, mutta lopulta jätin sen lisäämättä sillä tykkäsinkin tästä simppeliydestä. Senhän kun voin lisätä myöhemminkin jos alkaa tuntua että tää kaipaa jotain ekstraa. :)

Kaava on muokattu Ehdan pohjalta, mutta pääntietä on suurennettu ja helmaa levennetty. Helmaan lisäsin ohuen kuminauhan, ja pääntien vain käänsin framilonin avulla.

Oon käyttänyt tätä enimmäkseen ohuen konjakinruskean nahkanauhan kanssa, sillä tykkään sinisen ja konjakinruskean yhdistelmästä, ja vyö tuo väljään mekkoon vähän muotoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti