11. lokakuuta 2017

Unessa & Vedessä

Yhteistyössä Nuppu Print Company 

Sain Nuppu Printiltä upeita Vesi ja Uni - luomutrikoita testattavakseni heti niiden ilmestyttyä alkusyksystä, mutta kiireinen syksy vei mukanaan enkä heti ehtinyt ompeluhommiin - nyt vihdoin mulla olis esitellä valmiita ompeluksia näistä kauniista kankaista. :)

Uni-trikoosta syntyi body pojalleni ja mekko itselleni, ja Vesi-trikoosta olen tähän mennessä tehnyt paidan pojalleni, mutta suunnitelmissa olis tehdä siitä myös housut. Näissä kankaissa on tosi iso raportti, joten vaikka samasta kankaasta tekisi monta paitaa niin jokainen olisi taatusti erilainen, riippuen siitä miten kuosi sattuu osumaan. :)

Nämä Vesi- ja Uni - kuosit kuuluvat Nuppu Printin Yö-mallistoon, josta Nupun tarina sai alkunsa. Kuosit pohjautuvat Satu Kontisen kuvittamiin erityisesti lapsille suunnattuihin tietokirjoihin, joista ensimmäinen; Yö- kirja on valittukin yhdeksi vuoden 2016 kauneimmista kirjoista. Eikä ihme - sillä niin upeita, yksityiskohtaisia ja kauniita nuo kuvitukset ovat!Juliuksen paita on tehty PaaPiin kaavakirjan Myyry-paidan kaavalla, ja bodyssa on kaavana Hedgehog (OB 4/2016) muokattuna. Oma mekkoni on myöskin PaaPiin kaavakirjasta; Flora-mekko pienin muokkauksin. Tosi kiva kaava tuo Flora, näitä tulee tehtyä taatusti lisääkin! :)Nuppu Printin kankaita aiemminkin tilanneena oon kiinnittänyt huomiota kauniiseen kankaiden paketointiin; kankaat on kääritty silkkipaperiin ja vieläpä vyötetty kauniilla vyötteellä paketiksi. Tuollaista kangaspakettia avatessa tulee sellainen olo kuin lahjaa avaisi, vaikka ihan itse olisi kankaat itselleen tilannut.

Mä olen muuten alunperin löytänyt Nuppu Printin paperituotteiden kautta. Muistan nähneeni näitä kauniita vihkoja jossain blogissa, ja metsästäneeni niitä sitten läpi internettiä myöhemmin, kun en muistanut yrityksen nimeä - kauniit kuosit olivat kylläkin piirtyneet mieleeni. Sittemmin löysin myös Nuppu Printin kankaat, ja ne ovat kyllä toinen toistaan upeampia!
Viime viikolla blogini tuli muuten kahdeksan vuoden ikään, eikö olis taas aika järjestää sen kunniaksi pieni arvonta? ;) Vinkkinä, että arvonta liittyy vahvasti tähän postaukseen, ja se on tulossa blogiin huomenna - pysykäähän kuulolla! :)

1 kommentti:

  1. Moikka, löysin vasta blogisi ja ihania vaatteita olet ommenllut ja kutonut! Itse haluaisin alkaa ommella lasten vaatteita, mutta en tiedä mistä lähteä. Mitä kaavoja käytät itse lasten vaatteissa? Onko jotain kirjaa tai lehtiä mitä suosittelisit hankkimaan kaavoja varten?

    Kiitos paljon etukäteen!

    VastaaPoista