11. heinäkuuta 2018

Hiiop!


Mulla on ollut Jujunan Hiiop! -jumpsuitin ohje ostettuna jo siitä asti kun se aikanaan julkaistiin, mutta nyt vasta ompelin ensimmäisen jumppikseni. Eikä taatusti jää kyllä viimeiseksi. :)Ohut ja pehmoinen collegehaalari on kokoa 56. Collegekangas ja minttuinen resori molemmat on Verson Puodilta, ja kankaan herkullinen karkkikuosi on taitavan Kaisa Kartelan suunnittelema. Juliuksella on tästä kuosista myös huppari, joten veljekset pääsevät samistelemaan myös karkkikuosissa. :)

Alunperin olisin halunnut myös mintunvihreän vetoketjun mutta sellaista ei tietenkään löytynyt tähän hätään, joten päädyin harmaaseen. Harmaakin on eri sävyä kuin kangas kun muuta ei ollut tarjolla, joten nyt jälkikäteen olisin ehkä valinnut valkoisen ketjun. Mutta tällä mennään nyt tällä kertaa.

En myöskään kohdistellut kangasta yhtään, mutta ei se ainakaan omaa silmääni haittaa, kun kankaan kuosi on muutenkin epäsäännöllinen.

Tässä kuvassa vielä jumppiksen kanssa ompelemani mintunvihreä body ja housut, mutta niistä lisää juttua myöhemmin omassa postauksessaan koska ehdin kuvaamaan ne jo aiemmin yhdessä parin muun bodyn kanssa. Ne vain sopi tämän jumppiksen kanssa niin hyvin yhteen, että piti napata ne mukaan tähänkin kuvaan. :)


Tämä jumppis lähtee kyllä mukaan jo sairaalalle kotiutumisvaatteeksi. :)

2 kommenttia: