8. huhtikuuta 2010

Aurinkoa näkyvissä!

On niin hyvä fiilis kun on kevät! :) Tykkään kyllä talvestakin, mutta onneksi se ei ole pidempi. ;)

Keväässä kivaa on: aurinko, kuiva asfaltti jolla voi kävellä kesäkengillä ilman kastuneita sukkia, kesäkengät, ohuemmat takit, vihertävät puut ja nurmi, lähestyvä kesä, iloiset vastaantulijat lenkillä, viimeiset viikot koulua ennen kesää, värikkäämmät vaatteet ja iloisempi sekä energisempi mieli. :) Itseäni tämän vuoden keväässä hymyilyttää myös lähestyvä kahdenviikon reissu kavereiden kanssa.. :)


Kuva täältä
(Oi, tällaiset saappaat ois kyllä niin mahtavat kevätloskiin ja kesäsateisiin! Ehkä ensi kesänä nipistän palkasta näiden hinnan verran ja kiikutan kassalle kauniit ja järkevät kengät jossain pirteässä värissä?? :> Tämä keltainen on ainakin vahva ehdokas!)


Keväässä on kyllä huonojakin puolia, kuten: loska, sateet, tulvat, sekä stressi viimeisistä koulutöistä ja tenteistä. Itselleni tämä kevät on ollut myös vähän yksinäistä aikaa kun kaikki kaverit joiden kanssa oon koulussa viettäny aikaa on joko äitiyslomalla tai ulkomailla vaihdossa. ;D Muutkin luokkakaverit on mukavia, mutta ne ei silti ole niitä tyyppejä joiden kanssa tähän asti kohta kolme vuotta oon aikaani viettäny.. :> Äitiyslomailevaa kaveria nään toki muuten vaan, mutta koulussa on vähän ollu nyt yksinäinen fiilis.. :> No, onpa tullut neulottua luennoilla ja tauoilla vaikka mitä, kun aikaa ei mene höpöttämiseen. ;)

Varma kevään merkki on myös se, että tekee mieli pukeutua kirkkaisiin väreihin. Varsinkin koralli, oranssi, pinkki ja turkoosi vetävät ainakin mua puoleensa kun aurinko alkaa lämmittää. :) Ostin siis lisää oranssia ja korallia päällepantavaa! Vasemmalla näkyvä korallinen trikoopaita on alennuspaita veromodasta, kirkkaan oranssi toppi on selected femmeä ja harmaa pitkä neule työvaatteeksi, vaihtoehtona niille ainaisille mustille neuleille.. :)Ja se ulkomaanreissu on tosiaan edessä toukokuun alussa, eli kuukauden päästä oon jo paljon lämpimämmässä paikassa. ;) Mennään yhden kaverin kanssa siis Kiinan Shanghaihin, jossa muutama kaveri on nyt vaihdossa. :) Tulee kyllä niiiin kivaa niiden tyttöjen kans!

Lentoliput ja hotelli on jo varattu, viimeisen rokotuksen kävin hakemassa eilen, ja tänään sain vietyä viisumihakemuksenkin matkatoimistoon. :) Ei olla varattu matkaa matkatoimiston kautta, mutta viisumi on pakko silti sitä kautta hankkia.. Ja aika kivasti matkatoimisto ilmeisesti ottaa välistä koska netin mukaan yhden maahantulon oikeuttavan viisumin hinta olisi 40 €, mutta kokonaisuudessaan viisumi tulee nyt maksamaan 115 €. :/ Eipä siinä auta, pakkohan se on hankkia jos maahan aikoo päästä.. :D Mutta tympäseehän se! 
Vielä pitäis tarkistaa matkavakuutukset, vaihtaa rahaa, varata junaliput ja tarkistella sitä sun tätä.. :)

Kuukausi menee jokatapauksessa nopeasti ja kohta jo ollaan reissussa. :) Pelottavankin nopeasti, niin paljon on vielä hommaa koulun ja töiden kanssa ennen reissua..  Kevään energisissä superfiiliksissä oon tainnu taas kasata itselleni hommia vähän enemmänkin kuin olis ollut tarpeen... :D

Jos joku lukija on joskus käynyt Kiinassa niin matkavinkkejä otetaan vastaan! :)

2 kommenttia: