6. huhtikuuta 2010

On siis kevät

No nyt kai jo ainakin voi sanoa että on kevät, kun huhtikuulla jo mennään ja pääsiäinen on ohi. :)
Pääsiäinen meni mukavan rauhallisesti; lauantain olin töissä mutta töiden jälkeen ajeltiin mökille viettämään aikaa perheen kanssa ja rauhoittumaan. Mökillä oli kiva käydä, vaikka ehdittiin olla vain yksi yö kun haluttiin toki ehtiä poikaystävänkin perheen luokse vielä tänä pääsiäisenä.

Pääsiäiskokkoa tai trulleja en tänä pääsiäisenä nähnyt, mutta suklaamunia sentään söin! :DVohvelirautakin pääsi pääsiäisenaikana pitkästä aikaa käytöön kun veli kävi vaimonsa kanssa kylässä torstaina. Tarjottiin vohveleita vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa. :) On ne vohvelit vaan hyviä! Vaikka aika harvoin tulee tehtyä.


Tänään katsottiin Taide- ja pukuhistorian kurssilla viime vuonna ilmestynyt Coco avant Chanel -elokuva, ja olihan se vaikuttava. :) Jos haluaa pelkästään viihtyä ja katsoa hyvän elokuvan, ei tämä ehkä ole ensimmäinen ehdottamani, mutta jos on kiinnostunut Coco Chanelin tyylitajusta, aatteista ja elämästä ennen läpimurtoa niin ehdottomasti kannattaa katsoa. :)

Nyt laittamaan ruokaa ja sitten englannin esitelmän kimppuun.. :)

2 kommenttia:

  1. Voi nyt tekee mieli vohveleita! Mulla on uunissa tomaattileipää... :) Coco avant Chanel oli nimenomaan semmoinen "mietintä"elokuva, mitä oli kiva katsoa yksin. :)

    VastaaPoista
  2. annnn: Oo, tomaattileipäkin kuulostaa hyvältä! Alko kyllä tekemään niin vohveleita mieli ku siirsin kameralta nämä kuvat koneelle, mutta en sortunu taas tekemään.. ;)
    Joo se oli just sellanen leffa. :) Siitä jäi toisaalta hyvä mutta toisaalta tosi haikea mieli..

    VastaaPoista