1. huhtikuuta 2010

Kenkärakkautta ensisilmäyksellä!

Ihastuin eräässä Kuorosota-ohjelmassa Kristiina Komulaisen mustavalkoisiin upeisiin kenkiin, ja selvityksen jälkeen hieman yllätyin niiden alkuperästä; nehän ovat uutta Marimekkoa!Näiden Kenkien kuvio on Annika Rimalan Laine, ja kengät on suunnitellut ihana Julia Lundsten, joka parhaiten ehkä tunnetaan omasta Finsk-kenkämerkistään. :) Oon ihaillut Finskin käytännöllisiä ja kauniita kenkiä jo pari vuotta, ja nämä Marimekolle suunnitellut kengät kyllä yhdistää täydellisesti Marimekon kuosit Lundstenin omaan, graafiseen ja selkeään,  tyyliin. Rakastan!

Julia Lundsten on siis suunnitellut Marimekolle Marin uudet kengät-malliston, joka löytyy jo kauppojen hyllyiltä, ja sisältää kahdeksan paria kenkiä. :)
Sitä en tiedä missä tällaisiä kenkiä käyttäisin, kauanko päkiäni kestäisivät tuota korkoa ja paljonko nämä kengät edes maksavat, mutta ei sen niin väliä koska tiedänhän minä että haaveeksi nämä vain jäävät. :) Kuten toistaiseksi Finskitkin.


Myös nämä Lundstenin Marimekolle suunnittelemat kopsuttimet kelpuuttaisin ilomielin kaappiini! Noilla koroilla pystyisi jopa kävelemään, mutta hinta tuskin on silti opiskelijalle kovin suotuisa.. Ihanat ne on silti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti