31. joulukuuta 2011

Joululahjoja

Tulee vähän myöhään nyt taas tämä, mutta ei vaan oo aikasemminkaan ehtinyt. :) Eli esittelen vähän itse saamiani joululahjoja. Sain kyllä tosi ihania, ajatuksella ostettuja joululahjoja jotka ovat sekä tarpeellisia, että muuten vain mieluisia. Saatiin käyttötavaraa, jollaista on ihana saada mutta jota ei tule ikinä itse ostettua, kuten keräämiämme teema-astioita, puuvillasatiinilakanat ja laadukkaita pyyhkeitä. Ajattelin kuitenkin, että esittelen täällä blogissa kuvamuodossa saamistani lahjoista ne, jotka aihepiiriltään kuuluvat blogini piiriin. :)

Luettavaa löytyi useammastakin paketista. Mariela Sarkiman Make Up Biblestä olin hiljaa haaveillutkin, ja vaikka ääneen en toivetta esittänytkään niin iloiseksi yllätyksekseni se löytyi paketista. :) Olis ihanaa jos oppisi meikkaamaan vähän eri tavoilla, nykyään kun joka aamu tulee vedettyä naamaan ihan sama, tuttu ja turvallinen, hillitty setti. Make Up Biblen lisäksi paketeista kuoriutui kaksi leivontakirjaa; Hellapoliisin Herkkuleivonnaiset- kirja, ja suklaa- kirja. :) Ihania! Näiden kirjojen lisäksi luettavaa on tulossa postitse vielä pitkin vuotta, sillä sain lahjaksi sekä Suuri käsityö- lehden vuosikerran, että askartelulehti Ihanan vuosikerran.

 
Sain myös Moda-lehden uusimman numeron, josta jo bongasinkin mm. ihanat virkatut korit, jonka tyylisiä olen tehnytkin jo aiemmin, ja ihanan virkatun maton ohjeen. Lisäksi sain monta ihanaa peltipurkkia, oon varmaan maininnutkin joskus että rakastan peltipurkkeja. :) Ja onhan nuo käteviäkin kaikelle pikkutavaralle, askartelujutuille tai vaikkapa koruille. 

Yhdestä paketista löytyi tuollainen laite, jolla voi kutoa sukanvarsia tai ilmeisesti vaikka koko sukkiakin. Onko kukaan koskaan kokeillut tuollaista? :) Aika mielenkiintoisen näköinen vekotin, jota en ole vielä ehtinyt testaamaan. Laitteen kanssa samassa paketissa tuli kerä ticoticoa. Aivan loistavasti oivallettu ja todella tarpeellinen lahja oli myös tuo päivänvalolamppu. :) Oon aika monet kerran manannut kuvaamisen vaikeutta näillä valoisuustunneilla, kun hyviä kuvia saa vain aurinkoisina päivinä kello yksi, kun kääntää kaikki sälekaihtimet auki ja ottaa kuvia keskellä olohuonetta. Tämän postauksen kuvat on otettu tuon lampun valossa, ja nämä kuvat on otettu ihan iltapimeällä... :) Luonnossa tuo lamppu on aika sinertävä, eli tuohon olohuoneen kattoon en sitä kyllä normaalikäyttöön jättäisi, mutta kuvista tulee tosiaan kyllä hyvän väriset sen valossa. Täytyy hommata joku helposti liikuteltava jalka tuohon lamppuun, niin sen avulla on helppo ottaa kuvia eikä aina tarvitse odotella valoisampaa aikaa.

Ainiin, ja mies oli käynyt askartelukaupassakin ja ostanut mulle mm. embossausjauheita! Ostin itse itselleni juuri ennen joulua "joululahjaksi" kuumailmapuhaltimen ja väritöntä VersaMark -vesileimamustetta, mutta en ole ehtinyt vielä testaamaan niitä... Ne odottelee vapaapäivää että ehdin ihan rauhassa paneutua asiaan. :) Itsekin kävin joululahjaostoksilla kalastuskaupassa, ja luulen että mulla on ollut kalastuskaupassa vähän samanlainen olo kuin miehellä askartelukaupassa... :D

Välipäivät on menneetkin sitten töissä alennusmyyntihulinoissa, ja taas uutta tuloaan tekevää flunssaa potiessa...

Muutaman tunnin päästä vaihtuu jo vuosi. Tänään töiden jälkeen on jo kestitty parit vieraat, ja nyt loppuilta taidetaankin hiimailla kahdestaan kotona. Nyt sohvalle miehen kainaloon viettämään vuoden viimeisiä tunteja herkkujen ja leffan kanssa, uloskaan ei tarvitse enää tänään vääntäytyä koska meillä on parvekkeella aitiopaikat kaupungin ilotulituksiin. ;) Hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoilleni! Toivotaan että vuosi 2012 tuo tullessaan kaikkea jännittävää, onnellista ja ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti