1. toukokuuta 2012

On se hienoo

Noniin, tavarat on roudattu asunnosta toiseen. Kiitos vaan tehokkaalle muuttoporukalle, muutto sujui lauantaina aika sutjakasti. :) Fiilis uudessa kodissa on jo kotoisa ja mieli korkealla, vaikka laatikkopinojen keskellä vielä asutaankin. :) Kylläpä näitä laatikoita ehtii purkaa, pikkuhiljaa ja laatikko kerrallaan tavarat löytävät paikkansa.

Vähän pikakatsausta muihinkin kuulumisiin. Viimeinen reilu viikko kului flunssan kourissa, ja sen lisäksi töissä sekä pakkaillessa. Käytiin myös rentoutumassa Sami Hedbergin stand up-keikalla, joka oli kyllä aivan loistava. Kaksi tuntia puhdasta naurua teki hyvää stressaavan viikon keskellä. :)


weheartit.com / löytyy: http://data.whicdn.com/images/27728428/tumblr_m2yv2jbati1rsiksmo1_400_large.jpg


Muuton lisäksi viime päivät on menneet töissä. Vappu meni vähän huomaamatta, odotin siltä lähinnä vapaapäivää että ehtii vähän laittaa asuntoa parempaan kuosiin. On me silti vietetty vappua syömällä nakkeja ja perunasalaattia, ja eilen käytiin ex tempore tyttöjen kanssa kuuntelemassa puolikas Jesse Kaikurannan keikka. Puolikas siksi että keikka oli ilmaiskeikka, ja pieni keikkapaikka oli niin tupaten täynnä että kuumuus ja tungos ahdistivat lopulta niin että oli pakko päästä ulos. Mutta Jesse lauloi kyllä hyvin, joten kannatti lähteä. :)

Tää päivä on mennyt kotia laittaessa ja ystävän kanssa kahvitellessa. Spotify- listat on soineet taustalla ja aurinko tulvinut ikkunoista. Mukava päivä!

4 kommenttia:

  1. Onnea vaan sinulle sylintäydeltä uuteen kotiin. Olin tänään muutto- ja siivousapuna kun tytär muutti uuteen kotiin! Siellä kuulemma myös ilta sujuu kaappien täyttämisen touhussa!

    VastaaPoista
  2. Auli, kiitoksia! :) No siellä on sitten tyttärelläsi sama meininki kuin meillä täällä. Pikkuhiljaa tavarat löytävät paikkansa.. :)

    VastaaPoista