12. maaliskuuta 2013

LivBox maaliskuu + arvonta!


Loppuviikolla tipahti postiluukusta kolmas LivBoxini. Tällä kertaa paketti sisälsi luonnonkosmetiikkaa, ja pakko myöntää, että itse olin tähänastisista paketeista vähiten innoissani tästä uusimmasta. En ollut pettynyt, mutta en erityisemmin innostunutkaan. Sinänsä pidän tosi paljon siitä ajatuksesta, että koko paketti oli luonnonkosmetiikkaa, mutta tällä kertaa tuotteet eivät vain kauheasti iskeneet.

 Paketista löytyi
  • Ziaja vuohenmaito- päivävoide
  • Burt's Bees Hand Salve- käsivoide
  • Ma Provence palashampoo
  • Primavera Inkivääri & Lime -suihkugeeli
  • Lavera Trend Sensitive Liquid Eyeliner - rajauskynä


Ensivaikutelma boksin avattuani oli että tässäkö tämä oli, vain yksi normaalikokoinen tuote ja muut näytekokoja, vaikkakin ihan reilun kokoisia näytekokoja.

Burt's Beesin käsivoide kiinnosti heti eniten, koska oon kuullut Burt's Beesin rasvoista kehuja, ja mähän oon käsirasvojen suurkuluttaja. Alkuun tuotteen huulirasvamainen koostumus tuntui vähän hassulta käsivoiteena, mutta hyvin levittyy ja rasva tuntuu varsin riittoisalta ja hoitavalta. Ja pakkauksesta ehdottomasti plussaa, ihana pieni peltirasia aika retrolla ulkomuodolla. Pienen kokonsa vuoksi tämä on ihan näppärä napata käsilaukkuun mukaan, joten tästä kyllä tykkään, vaikka pakko vielä sanoa että tuoksu onkin vähän ärtsy.

Toinen pakkauksen positiivinen yllätys oli Ziajan vuohenmaito- päivävoide. Oon kokeillut sitä nyt parina päivänä, ja varsin kivalta on vaikuttanut. Imeytyy nopeasti ja iho tuntuu pehmoiselta levityksen jälkeen. Tuskin tulee hankittua uutta tämän näytekoon loputtua, mutta tämä tulee varmasti käytettyä kuitenkin loppuun. Plussaa siitä että voide sisältää UV-suojan! Jotkut moittivat voiteen hajua, mutta minun nenääni tämä ei haise vuohelta, vaan ihan miellyttävältä. :D 

Palashampoo kuulostaa ihan mielenkiintoiselta, mutta oon muutenkin tosi tarkka siitä millä shampoolla hiukseni pesen, joten tuskin tulee kokeiltua. Mun hiukset on sellaista laatua, että ne sähköistyvät herkästi ja ovat muutenkin vähän vaikeasti hallittavat, joten kun olen löytänyt hyvän shampoon niin siinä pysyn. :D Tuntuu turhalta avata pakkausta kokeillakseni tätä kerran tai kaksi, kun tiedän että palaisin sitten taas siihen tuttuun ja turvalliseen shampooseeni. Palashampoo ois varmasti kätevä johonkin patikkareissuille mukaan, jos sellaisia harrastaisi. :P Toisinsanoen kätevä tuote matkoille mukaan kun tiiviissä muodossa on puoli pullollista shampoota.


Laveran eyelineria oon ehtinyt kokeilla vasta kerran, mutta iha toimivalta tuntui. En ole mikään eyeliner- expertti, kun eyelineria tulee tosi harvoin käytettyä, mutta tämän käyttö tuntui ainakin helpolta pienen ja tarkan siveltimen ansiosta. Tämä jää siis omaan meikkipussiini. :)

Primaveran Inkivääri & Lime -suihkugeeli taas puolestaan jää multa kokeilematta, koska tuoksu ei minua miellytä. Tykkään kukkaisista, sporttisista ja raikkaista suihkugeeleistä, kun taas tämä on tuoksultaan mausteinen.

Tästä paketista itselle jää käyttöön siis Burt's Beesin käsivoide, Ziajan päivävoide sekä Laveran eyeliner. Kokonaiskuva maaliskuun boksista oli, että ihan kiva. Ei mikään huikea, mutta kun puolet tuotteista jää kuitenkin käyttöön niin kyllähän tässä plussan puolella ollaan.

Tulipa mieleeni, että kiinnostaisiko teitä lukijoita pieni arvonta? En kuitenkaan ota itselleni kokeiluun tuota palashampoota enkä suihkugeeliä, joten jos halukkaita löytyy niin voisin pistää ne arvottavaksi. :) Saisi joku teistä uudet tuotteet testiin!

Arvonnassa siis Ma Provencen palashampoo, joka on orgaaninen, hyvin vaahtoava palashampoo normaaleille hiuksille. Shampoo on tiivistetyssä muodossa, ja tämän palan pitäisi vastata noin puolta pullollista shampoota. Lisäksi Primaveran Inkivääri & Lime -suihkugeeli, joka on ihanteellinen normaalille ja kuivalle iholle.


Jos haluat osallistua näiden luonnonkosmetiikkatuotteiden arvontaan, hihkaise jotain tämän postauksen kommenttiboksiin, ja liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. :) Arvon paketin halukkaiden kesken jo tämän viikon sunnuntaina, eli 17.3!

25 kommenttia:

  1. heidinblogi(a)hotmail.com ja mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  2. Mukana.. kyte81@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Mukana! Onkin pitänyt tuollaista palashampoota kokeilla. :)
    satu-aarre@luukku.com

    VastaaPoista
  4. No, mikä ettei kelpaisi. Eli mukana arvonnassa.
    Itse olen huulirasvojen suurkuluttaja- osaatko suositella jotain hyvää? Vaihtelu voisi virkistää. Lähinnä olen käyttänyt Lobellon kamomillaa tai sitten sitä perinteistä sinistä. Mutta mikä muu voisi olla?
    Tämmöisestä kuukausitaisesta "boxista" en ole kuullutkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huulirasvaakin kuluu täälläkin päivittäin. :D Mullakin on laatikot täynnä labelloa ja muita markettirasvoja, mutta enpä ole niitä enää käyttänyt sen jälkeen kun löysin ammattilaisen neuvomana Dr. Hauschkan huulirasvan eli tämän (http://www.biodelly.com/DrHauschka-huulivoide-puikko), ja on kyllä ihan loistava tuote. Maksaa toki enemmän kuin markettirasvat, mutta on kyllä hintansa väärti.

      Ja tuo kuukausittainen boksi onkin uusi juttu, bokseja on ilmestynyt kaikenkaikkiaan vasta viisi. LivBoxin sivuilta löytyy lisätietoa: https://www.livbox.fi/. Mutta tosiaan, boksi maksaa aina 13,90 € ja joka kuukausi paketti sisältää 5-6 ammattilaisen valitsemaa kosmetiikkatuotetta. :)

      Poista
  5. No mutta, johan toki! Palashampoo kuulostaa mielenkiintoiselta. Oon seuraillut noita sun bokseja, monta kokeilemisenarvoista ideaa...

    VastaaPoista
  6. mukana arvonnassa!
    mirjam.sokka@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Kyllähän tähän ihan mielellään osallistuu! :)
    Minä olen kuullut vain hyvää siitä vuohenmaito rasvasta!

    VastaaPoista
  8. Ehdottomasti mukana! :)

    evejaron@g,ail.com

    VastaaPoista
  9. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)14. maaliskuuta 2013 klo 2.01

    Tietenkin mukana. Niin kivalta vaikuttaa palkinto.

    VastaaPoista
  10. Mukana ollaan! =)

    pn_82@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Osallistun :).

    marshmeadow(ÄT)hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Tuo palashampoo olisi itselleni ihan täydellinen, sillä olen lähdössä pariksi viikoksi reppureissulle jonnekin päin Thaimaata! Jos arvonnassa ei lykästä, niin suuntaanpa tutkimaan kauppojen tarjontaa :)

    VastaaPoista
  13. Tuo palashampoo vaikuttaa erityisen kiinnostavalta, joten mukana ollaan täälläkin suunnalla!
    seamfighting(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. Mielellään mukana :) Tuo palashampoo erityisesti kiinnostaa!

    VastaaPoista
  15. Mukana arvonnassa, kiinnostaa kovasti! :) tiianlinna@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Huh, vielä ehdin! Olisi kiva päästä noita kokeilemaan kun en LivBoxin tilaaja ole (vaikka monta kertaa olen kyllä MELKEIN liittynytkin!) :)

    lookingforclementines(ät)hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Mukana myös :)

    sonja.sulkunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Mukana arvonnassa

    sanna.vainikainen@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on arvottu jo vuosi sitten. ;) Ei siis ehdi enää, valitan! :D

      Poista