12. tammikuuta 2014

Siksakkia sukkiin


Aloin tänään kutomaan jotain mistä oon tosi innoissani!



Siksak-kuvioisia mustavalkoisia villasukkia. Itselleni! En oo taas pitkään aikaan neulonut mitään itselleni, ja siksak-villasukistakin oon haaveillut melkein koko viime vuoden, joten nyt päätin että on niiden aika päästä vihdoin puikoille.

En oo hirveästi harrastanut kuvioneuleita, koska lankojen kuljettelu tuntuu tosi työläältä, joten nyt on aika harjoitella sitäkin taitoa.


Näistä lisää valmiina, ja toivottavasti onnistuneina, varmasti lähiaikoina! :)


21 kommenttia:

  1. Oiii:) taidanpa hakea puikot ja lankaa kopasta;D juuri mietin hetkellistä tylsistymistäni sohvalla ja onneksi avasin padin ja sivusi!:) ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä! :) Tää tässä bloggailussa on just parasta jos oma into tarttuu! :)

      Poista
  2. Näyttääpäs kivalle! :)
    Ihanan valkoinen tuo valkoinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tuo on tuollainen kirkas valkoinen, tykkään kovasti. :)

      Poista
  3. Näyttää jo niin ihanilta, että valmiina varmasti aivan mahtavat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Nyt on jo tekele paljon pidemmällä kuin kuvassa... :)

      Poista
  4. Onko sulla myydä ylim. Stansseja, leimoja tms askartelutarviketta? Lähinnä kortteiluun liittyen!:) tekisitkö ystävänpäiväkortti idea postauksen lähiaikoina?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mulla taida ainakaan tällä hetkellä olla mitään ylimääräisiä tai turhia... Jos joskus tulee jotain ylimääräiseksi niin voisin kyllä laittaa tänne blogiin myyntiin. :)

      Ja kiitos vinkistä, voisin yrittää tuon toteuttaa, jos vaan ehdin tehdä muutaman mallikortin! Katsotaan, jos aikaa riittää niin otetaan työn alle. :) En pysty lupaamaan, mutta yritän löytää sille aikaa.

      Poista
  5. Lupaava alku, mielenkiinnolla odotan valmiita sukkia! Mustavalkoinen siksak näyttää hyvälle. Ihailen toisten taitoja neuloa mitä ihanampia kuvioita ja pintoja, opettelua siis edessä itsellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mullekin nää kuvioneuleet on suht vieraita. Muutaman kerran oon tehnyt jotain yksinkertaista kuvioneuletta, ja sitten on niitä surullisenkuuluisia kertoja kun oon yrittänyt jotain vaikeampaa ja tuskastunut, ja jättänyt työn kesken... :D Että opettelua on mullakin tässä tekniikassa, mutta eihän sitä opi kuin opettelemalla ja sinnikkyydellä, vaikka jälki ei heti olekaan priimaa.. :)

      Poista
  6. Mulla on kans siksakit melkein valmiina puikoilla. Meinasin kans tehdä eka mustavalkoiset, mutta päädyin tekeen eka värisilliset ja ehkä sit jotain mustavalkoista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin pyörittelin ensin käsissäni myös mintunvihreää ja vaaleanharmaata kerää, ehkä tartun niihin seuraavaksi jos nämä ekat siksakit onnistuu, ja teen sitten vähän vaaleampaa ja keväisempää... :) Mielenkiinnolla odotan että nään sunkin siksakit!

      Poista
  7. Näyttää tosi kivalta, mulle raitojenkin tekeminen on tarpeeksi työlästä. ;)

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos! Eka sukka on jo valmis ja toisenkin varsi aika pitkällä.. :D Ai miten niin en malttanut eilenkään illalla juuri muuta tehdä?

      Poista
  9. Näyttääpäs tosi kivoilta! :)

    VastaaPoista
  10. Minäpä postailen tiuhaan, pitäisi varmaan rekisteröityä johonkin.... :)

    Blogiisi eksyin alunperin palmikkosukkia tai niiden ohjetta etsiessäni. (Olin varma etten ikinä sellaisia osaisi tehdä.) Löysin ne beiget (?) joita kuvasit takkatulen edessä. No.. Opettelin sitten tekemään palmikkoa ja nyt palmikkosukkiakin on vino pino. Nyt on siis aika opetella siksak ja ilahduttaa ihmisiä sellaisilla sukilla..? ;)

    T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva vaan kun postailet, kommentit on tän homman suola! :)

      Mahtavaa kuulla! Joo nyt vaan seuraavaks sit siksakin kimppuun! Tän kuosin kun opettelee niin mahdollisuudet on aika rajattomat, voi tehdä siksakia vaikka missä väreissä. :)

      Poista
  11. Heipparallaa! :) Eksyin blogiisi ihan sattumalta, ja nämä nähdessä nousi hymy huulille :) Kauniit on siellä tekeillä! Itsekin tein mustavalkoisella siksak kuviolla itselleni lapaset, tuli aika veikeät niistäkin :) (nähtävillä blogissani http://nurin-kurin.blogspot.fi/2014/01/zig-zag-zig-zigity-zag.html ) Oikein ihanaa lauantaista pakkaspäivää sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanat nuo sun lapaset! Mähän alunperin aloin haaveilla et tekisin siksak-tuubihuivin itselleni, mutta ajattelin harjoitella kuviota ensin näin vähän pienemmässä mittakaavassa... :D Ja tuollaiset lapasetkin olis kyllä ihanat, ois sitten koko setti. :D

      Ja kiva kun poikkesit, mukavaa illanjatkoa sulle! :)

      Poista