18. helmikuuta 2014

Neulova mies on tosimies


...Senhän jo todisti niin suorassa tv-lähetyksessä neulonut suomalainen lumilautailuvalmentaja Sotshista, kuin myös tuore kuva Sami Lepistön perjantai-illan vietosta samaisissa olympialaisissa.Kuva Lepistön omalta Twitter-tililtä


Vuosikausia on ollut tiedossa, että mäkihyppääjä Janne Ahonen harrastaa ompelua, mutta leijonapuolustaja Sami Lepistö taitaa olla ensimmäinen käsityöharrastuksensa kanssa kaapista tullut leijonapelaaja! ;) Hienoa!

Lumilautailijoiden valmentaja Antti Koskinen herätti olympialaisten alkupäivinä huomiota neulomalla miesten slopen lähtöpaikalla valkoista kaulahuivia, kun Roope Tonteri oli lähdössä laskuun. Koskinen kertoikin myöhemmin haastattelussa, että neulomisprojekti on koko Suomen olympiajoukkueen tempaus, jonka tarkoituksena on neuloa kaulahuivi Rio de Janeiron 2016 kesäolympialaisiin lähteville urheilijoille. Suomen joukkueen eri paikoissa neulomat pätkät on tarkoitus yhdistää myöhemmin yhdeksi pitkäksi kaulahuiviksi, joka lahjoitetaan Rioon lähtevälle joukkueelle.

Lepistönkin neulominen taitaa liittyä samaan projektiin, mutta hieno homma että kutimet näyttää pysyvän käsissä aivan mainiosti! Ehkä siitä sukenee pidempiaikainenkin harrastus. ;)2 kommenttia:

 1. Voi että toi kaulaliinaprojekti on kyllä mainio! :D Ja toi on jotenki söpöö että noi miehetki neuloo..

  Ja tää sun blogi on kyllä usein päivän piristys. Näistä postauksista jotenki säteilee semmosta hyvää mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana päivänpiristys oli tämä sun kommentti! :)

   Joo mustakin tuo projekti on huippu! Ja hyvä et siitä on innostunut isompikin porukka urheilijoita, ettei jäänyt pelkän psykologin projektiksi. :D

   Poista