20. helmikuuta 2014

Pässin pää


Taulu ja Tapetin Pässin pää- kalenterijulisteesta haaveilin täällä blogissa ennen joulua, ja aika pian sen jälkeen klikkasinkin sen ostoskorin kautta tilaukseen. Tammikuun juliste vielä vähän haki paikkaansa, olisiko vain washiteipillä teipattuna työhuoneen seinälle, vai laittaisiko kehyksiin...

Sitten tuli idea, ja päädyin kehyksiin. Vähän isommat mustat kehykset, ja alle "paspikseksi" mintunvihreää kartonkia. Toteutukseen meni pari minuuttia, ja ainakin omaa silmääni miellyttää. Ja kartonkihan on vaihdettavissa tai otettavissa kokonaan pois, jos hempeä väri alkaa kyllästyttää.


Printti pääsi siis jo kehyksiin, mutta kehykset hakevat nyt paikkaansa. Vuokra-asunnon seiniin tekee reikiä hyvin suurella harkinnalla, joten ainakin toistaiseksi kehys saa jatkaa nojailu-linjaansa.

Nyt se nojailee olohuoneessa, mutta välillä se löytyy myös työhuoneesta. Oon vähän sellainen, että vaihtelen tällaisten siirrettävissä olevien pienten sisustusjuttujen paikkaa vähän väliä. Heti on uuden näköistä samoilla tavaroilla, kun vähän sekoittaa välillä pakkaa. ;)


Taitaa olla kevät tuloillaan, kun mintunvihreä löytää taas tiensä meidän olohuoneeseen. Viime vuonnahan hullaannuin mintun sävyistä ihan huolella, ja on se vaan ihana väri edelleen.

Tuo Pässin pää -juliste kelpasi onneksi miehellekin, vaikka miehen mielestä olikin hullua kehystää kalenteri. ;) Testasin kuitenkin ideaani, ja lopputulos on miehenkin mielestä kiva. Meillä kun minä en todellakaan sisusta yksin, vaan miehelläkin on oma painava sanansa sanottavana sisustukseen. Ja hyvä toki niin, yhteistä kotiahan tässä asustetaan ja tämän kuuluu olla molempien silmiä miellyttävä, kotoisa paikka, joka näyttää meiltä molemmilta.

Vaikka tosi samanlainen maku meillä onneksi onkin, niin välillä menee vähän kevyesti sukset ristiin, kun itse olen palavasti rakastunut vaikkapa johonkin tauluun, joka on miehen mielestä kamala. ;) Miehen maku on ehkä vähän perinteisempi, kun itse taas tykkäisin myös graafisemmista jutuista. Niin, ja ehkä miehen maku on myös stabiilimpi, kun taas omani on muuttuvainen. ;)

Pari viikkoa sitten etsiskelin taulua/julistetta netistä joka sopisi meidän olohuoneeseen... löysinkin mahtavan, ja innoissani esittelin verkkokaupasta kuvia et eiks oo makee, ja toinen pyöritti silmiään että ihan hirveä. :D Taisi käyttää myös sanoja tylsä ja ruma. Vähän kyllä harmitti, koska se olis mun mielestä niin sopinut meille, mutta en taida saada nyt tahtoani läpi vaikka kuinka vääntäisin. Täytyy siis vain etsiä sitä kompromissia, kultaista keskitietä jossa maut kohtaavat, ettei tuo olohuoneen seinä jäisi tyhjäksi kovin pitkäksi aikaa... :) Kyllä me pari potentiaalista julistevaihtoehtoa jo löydettiin, mutta katsotaan nyt...


Nyt oliskin mielenkiintoista kuulla, miten teillä muilla sisustetaan? Onko teillä vapaat kädet sisustaa oman mielenne mukaan, vai pohditteko kaikki sisustusratkaisut yhdessä? :)


4 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi kalenteri ja hyvä idea laittaa se kehyksiin! Meilläkin oikeastaan päätetään vähän puoliksi, että mitä kämppään pistetään. Olisin kanssa halunnut meille jonkun hienon ja ehkä erikoisenkin taulun seinälle, mutta täälläkin tuo toinen sanoi vähän vastaan :-D Nyt meillä on sitten vanhannäköinen maailmankartta kehystettynä seinällä, kun se oli molemmille sopiva kompromissi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ja kivahan se on että toistakin kiinnostaa kodin sisustus. :) Enkä ite ainakaan haluaiskaan yksin kaikkea päättää ja valita, vaan tykkään siitä että meidän koti on meidän molempien näköinen ja oloinen. :)

   Poista
 2. Mäkin ajattelin kehystää julistekalenterin. Siitä voisi lasin päältä periaatteessa ympyröidä tärkeät ja ruksia kuluneet päivät valkotaulutussilla ilman että pitää julistetta töhriä :) Hieno on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietin ihan samaa että tuohon voisi lasin päältä ympyröidä aina meneillään olevan päivän, mutta sitten tussin pitäisi olla helposti pois pyyhittävissä aina uudelleen...

   Ja kiitti! Tykkään kans :)

   Poista