1. helmikuuta 2014

Tabletin suojaksi


Tein siskoni iPad mini- tabletille tilauksesta huopaisen kotelon. Graafista harmaata sekä ripaus mustaa.

Kaksinkertainen huopa suojaa tablettia kolhuilta kuljetuksessa, ja pitää pakkaskeleillä tabletin myös lämpimänä ja siten käyttökelpoisena.


Ps. Blogiin tullessa saattaa näytöllenne ponnahtaa gallup-ruutu (ilmeisesti sen pitäisi ponnahtaa jokaiselle vain kerran, ei siis jokaisella käynnillä), ja olisin tosi kiitollinen jos ehtisitte uhrata pari minuuttia kyselyyn vastaamiseen! :) Saan myöhemmin koosteen gallupin vastauksista (tietenkin nimettöminä, teitä en voi tunnistaa enkä eritellä) itselleni, ja kuulen mitkä jutut teitä lukijoita blogissani kiinnostaa. Kyselyyn vastaamalla voi siis vaikuttaa siihen, mitä täällä jatkossa pääsee lukemaan, ja samalla voitte osallistua arvontaan. Kiitos!

4 kommenttia:

  1. Yksinkertaisen kaunis! Itse olen virkannut isoäidinneliöaiheisen suojuksen. :) BTW: Mulle pomppasi tuo kyselyruutu jo toistamiseen, tosin olen nyt eri koneella, mutta päättelin, että yksi vastauskerta riittää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Joo kyselyruutu tulee siis kerran yhdelle koneelle yhdelle internet-selaimelle, eihän se voi tunnistaa kuka siellä ruudun takana on, eli se tulee kyllä uudestaan jos tulet eri tietokoneella tai käytät eri selainta, mutta yksi vastauskerta kyllä riittää. :) Kiitos vastauksestasi!

      Poista