13. kesäkuuta 2014

Perjantai - mitäs tehtäis?

Moi!

Mitäs teidän perjantai-iltaan? Meillä mies on iltavuorossa ja vietän koko illan yksin kotona. Arvaatteko mitä teen?


Siivoan tottakai. :D Oisin voinut ommella koko illan, tai katsoa vaikka digiboksilta monta jaksoa Modernia perhettä, Good Wifea ja muita lempparisarjoja, mut oon kuurannut kämpän lattiasta kattoon. Villi veikkaus, et mies ei käyttäisi perjantai-iltaansa samaan jos olisi yksin kotona, vaan se katsoisi juurikin niitä sarjoja mukavan tyynyvuoren keskeltä sohvalta. ;) Sukupuolieroja, luulisin.Ostin kaupasta kimpun värililjoja, kun vitosella sai. Aika kutkuttavaa, että väri on ihan yllätys sitten kun liljat aukeaa! Tuleekohan sieltä valkoisia, vaaleanpunaisia, keltaisia, tai ehkä oransseja liljoja? Jään odottamaan niiden aukeamista... :)

Mukavaa illanjatkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Jaa sielläkin on osteltu Liljoja :) Ja vietetty yksin iltaa. Hei kurkkaappas semmoinen sarja kuin Trophy wife, jos komedioista tykkäät. Voisit tykätä, jos modernia perhettäkin seuraat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellä on samat meiningit. :) Kiitti sarjavinkistä, täytyypä merkata muistiin! Hyviä komediasarjoja ei oo liikaa... :)

   Poista
 2. Täälläkin meni ilta siivotessa, tosin yhdessä miehen kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhessä mekin yleensä siivotaan, niinhän se sujuu paljon nopeammin ja mukavammin. :) Mut toisaalta joskus saa paremmin aikaiseksi kun laittaa vaan yksin tuulemaan. :D Onpahan miehenkin kiva tulla kohta iltavuorosta kotiin, kun siivot on tehty. Itsekin toivoisin saavani joskus moisen yllärin... ;D

   Poista