4. elokuuta 2014

Käsityömuistoja #4


Papiljottipussi äidille.

Tämän oon tehnyt joskus vähän alle kymmenvuotiaana äidilleni synttärilahjaksi, ja kyllä, se on papiljottipussi. Tämä ei ollut mikään koulun käsityö, vaan tein tämän kotona, mutta inspiroiduin koulussa tehdyistä käsityöpusseista, ajatellen että äiti voisi säilyttää ja kuljettaa tällaisessa papiljottejaan.

Kankaan löysin äidin kangasvarastoista, joita mulla oli lupa vapaasti käyttää ompeluksissani. Tietysti pieneen harakkaan vetosi kankaan kimallus, koska musta tämä diskopallokuosinen kangas oli silloin tosi ihana. :D Nyöriksi valitsin neonvihreää, ja äidin nimikirjaimet kirjailin keltaisella ja luonnonvalkoisella.

Aika hellyttävä pussukka, ja se on säilönyt papiljotteja jo aika pitkään. :)


4 kommenttia:

 1. Ihana kun on säilynyt ! Äideille lasten tekemät käsityöt ovat suuria aarteita, itsekin olen säästänyt kaikki poikani tekeleet patalapusta tarjottimeen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meidän äiti on kyllä säilönyt kans meidän käsitöitä, askarteluja ja piirustuksia tosi paljon. :) Mutta patalaput ja sellaiset on käytössä aikanaan jo puhki kuluneet, muistan kyllä olleeni ylpeä kun äiti oikeasti käytti kaikkia tekeleitäni. :)

   Poista
 2. Ihana käsityömuisto. Minulla ei ole kummempia käsityömuistoja. Muistan lapsuudestani aina sen inostuksen ja lässähdyksen kun huomsin, että kaikki meni pieneen, taas... Jännä juttu, että yksi ikätoverini Pirjo, muisteli pari vuotta sitten , että kansakouluikäisinä olimme meillä kotona ja äitini opetti häntä virkkaamaan. Höh... Minulla pyryharakalla ei muistin häivääkään moisesta jutusta. Taisin touhuta omiani kun äiti ja Pirjo virkkasivat. No hassua sikäli se, että minusta tuli käsityönopettaja ja Pirjosta matikanopettaja. Nykyinen kässäope ei saanut kyllä koskaan mitään tollaista aikaseksi kuin tuo sinun paplaripussi on... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei no olis hauska kuulla et missä vaiheessa innostuit sit käsitöistä, niin et susta lopulta tuli käsityöope? :) Hauska tuo sun tarina!

   Poista