3. elokuuta 2014

Kuviovirkatut pussukat


Kuviovirkkasin pari pikkupussukkaa, joista tuli mielestäni aika söpöjä.


Pussukat on virkattu numeron 3,5 koukulla Novitan Miamista. Korallisen pussukan koko on n. 17 x 13 cm, ja harmaaraidallisen koko on noin 15 x 11 cm. Vuorta en laittanut ollenkaan, koska virkattu pussukka on aika jämäkkä, ja toinenkin puoli on siistinnäköinen. Vetoketjut ompelin kiinni käsin, koska koin sen helpommaksi ja siistimmäksi, ja kenties varmimmaksi keinoksi, ettei ainakaan mene purkuhommiksi.
Harmaaraidallinen meni lahjaksi, mutta korallisen jätän varmaan omaan käyttööni. Näitä voisi kyllä virkata lisääkin, oli aika nopeita ja mukavia tehdä. :)


26 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset ja ihanat värit! Pitäisikin syksyn tullen perehtyä tarkemmin tuohon virkkauksen maailmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina! :) Mun tulee virkattua yleensä eniten kesäisin, kun neulominen puolestaan alkaa maistua taas syksyllä... :)

   Poista
 2. Aivan ihania pussukoita! Näitä ihaillessa innostuu taas itsekin kaivamaan virkkuukoukut laatikoiden pohjalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mari! :) Nyt vaan sit virkkaamaan! Tällaisiin pikkutöihin saa hyvin käytettyä myös sellaiset ylijääneet minikerät lankoja. :)

   Poista
 3. Apua! Ihan yybersöpöt ja ihanat! Mä en ole koskaan kokeillut kuviovirkkausta.. pitäisköhän nyt ylittää taas yksi kynnys näiden innoittamana.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kannattaa kokeilla, mut varoitan et se on sitten koukuttavaa. ;)

   Poista
 4. Ompas supet ihaia pussukoita <3

  VastaaPoista
 5. Ompa nättejä! Tuollaiselle olis kyllä käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaisia pussukoita tarvii kyllä aina. :)

   Poista
 6. Onpa upeat pussukat! Ja etenkin nuo valitsemasi värit. Onko näistä saatavilla tarkempia ohjeita for dummies? En ole koskaa kokeillut kuviovirkkausta, mutta tämän jälkeen tekisi kyllä kovasti mieli kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi :) Tein nämä ihan omasta päästäni, mutta jos vaan ehdin niin voisin kyllä yrittää vähän kirjoittaa auki ohjetta näihin. :) Hyviä vinkkejä löytyy Molla Millsin Virkkuri - kirjasta, siitä itse opettelin kuviovirkkauksen! :)

   Poista
 7. Oi kun nämä ovat kauniita! Ja ihanan raikkaat väriyhdistelmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Harmi et tää Miami on vaan kesälanka, tykkään tästä ja tän väreistä nimittäin tosi paljon! :)

   Poista
  2. Apua, siis senkö takia tuo lanka on poistunutkin lähiprisman hyllyiltä!?? Mun mielestä sitä kyllä sai vielä viime talvena ja edellisinäkin vuosina ympäri vuoden, mutta nyt sille ei ollut enää edes paikkaa tuolla lankahyllyssä ja olin kovin harmissani siitä.. Tuo on nimittäin ihanaa virkkauslankaa ja soveltuu niin moneen!

   Poista
  3. Joo mäkin tykkään tästä Miamista tosi paljon, onneksi sitä on jokunen kerä varastossa syksyn ja talven varalle... :) Joo näin ymmärsin Novitan facebook-sivuilta, et oli vaan kesän myynnissä ja poistuu talveksi valikoimista. Eiköhän ensi keväänä tule taas sitten uudet värit tästäkin langasta. Mut harmi ettei oo saatavilla ympäri vuoden. :/

   Poista
 8. Kauniit ja siistit ovat! Virkkaaminen onkin mun se ainoa juttu, jota ei niinkään paljon tule harrastettua enkä sitä oikein osaa. Etenkään kuviovirkkausta. Jotain isoäidinneliöpeittoa olen tässä kohta sata vuotta väsännyt, kun yksi ruutu valmistuu kesässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Mulla virkkausinnostus on aika kausittaista, mut usein kesäisin tulee lähinnä virkattua, ja sukkapuikot saa odottaa syksyä. :) Ja mäkin opettelin kuviovirkkaamaan vasta jokunen kuukausi sitten, tämän vuoden puolella! Se vaan koukutti heti kun oli niin kivaa. :)

   Poista
 9. Ompa söpöjä ja nättejä :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat ja kesäiset pussukat kerrassaan :)

  VastaaPoista
 11. Onko tuo oranssi-kuvio omasi? Jos on, tee ehdottomasti tutoriaali miten sen virkkaat! :) Olen niin toope vielä kuviovirkkauksen kanssa, että ohje olisi kyllä hyödyllinen :)
  ps. tosi hyvä juttu, että teit vetskarin käsin. Kerran virkkasin vastaavankaltaista pussukkaa ja menin ompelemaan vetskarin koneella. Purkuun meni ja suututti niin ettei pussukka tullut koskaan valmiiksi >:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oranssi kuvio on omani, syntyi siinä tehdessä. :D Täytyypä yrittää siis tehdä jonkinlainen ohje lähiaikoina!

   Tuota juuri pelkäsinkin, että jos joutuu purkamaan niin koneommelta on virkkauksesta tosi inhottava purkaa.:/

   Poista
 12. Voi että miten kivoja! Täytyy itsekin kokeilla vihdoin ja viimein tuota kuviovirkkausta. Inspiraatio! :)

  VastaaPoista