15. marraskuuta 2014

Flunssan kaatama


Mun loppuviikko on mennyt sohvanpohjalla sairastaessa, taitaa olla tuttu aktiviteetti muillekin tässä flunssakauden keskellä?

Oon siis lähinnä nukkunut, lukenut ja katsonut tv-sarjoja tallenteelta, ja hörppinyt lämmintä juomaa. Muutaman silmukankin jaksoin kutoa jo eilen, mutta torstaina en jaksanut edes sitä. Siitä tietää olevansa sairas, kun kutomiseenkaan ei ole energiaa. ;) Yleensä kun kutominen on mulle ihan perustoiminto jos katson televisiota, en ole tavallisesti sohvalla makaaja. Sairaana tietysti eri juttu, ja silloin täytyy malttaakin levätä.


Tänään olo on ollut jo paljon parempi, toivotaan että tauti alkaa olla voiton puolella. Ilta jatkuu neulomisen ja tv:n parissa, sekä hyvän ruuan. Flunssan takia ei oo muutamaan päivään maistunut juuri ruoka, mutta nyt ootan ihan vesi kielellä että saataisin ribsit uunista ja pääsisi herkuttelemaan... :)

Mukavaa lauantai-iltaa!

Ps. Ootteko jo olleet tai ootteko menossa Suomen Kädentaidot- messuille Tampereelle tänä viikonloppuna? Mua harmittaa tosi paljon etten päässyt mukaan, mutta onneksi tiesin sen jo ennen tätä flunssaakin, etten flunssan takia joutunut perumaan. Olis ollut niin kiva päästä tsekkaamaan messutarjontaa, mutta kaikkein parasta ois ollut päästä moikkaamaan muita bloggaajia ja teitä lukijoita Face to Face- blogikahvilaan, johon muakin messujen yhteistyöbloggarina pyydettiin mukaan. No, jospa ensi vuonna pääsisi messuilemaan... :) Jos ootte messuilla jo käyneet, niin mitä tykkäsitte?

4 kommenttia:

 1. Mä kävin messuilla, viime vuonna olin siskon kanssa ja myös tänä vuonna (plus äiti). Taitaa tulla perinne. Eikä ikinä ehdi kaikkea, vaikka kuinka yrittää. Tänä vuonna tuli enemmän jäätyä juttelemaan myyjien kanssa, jos jotain jäi ostamaan/miettimään/ihastelemaan. Ylpeä olen siitä, että en ostanut ainuttakaan vyyhtiä tai kerää lankaa, sitä kun on enemmän kuin tarpeeksi! Yhden ihanan merinovillaisen kangaspalan tosin hankin, jos siitä mekkoa ompelis. Ja sitten pari ihan oikeaa tuotetta (pipo ja jokavuotinen kalenteri) sekä taivaallisia juustoja. Siinä se opiskelijan omaisuus menikin (onneksi oli se äiti mukana vähän sponsoroimassa) :D Pakko se vain on alkaa aina säästämään rahaa tuonne messuille, toisaalta sitä ei ihan kaikkea tule suuruudenhullutuksissa haalittua, kun on rajalliset varat. Ajatteelin, että netistä voin sitten tilata tarpeen mukaan. Kivaa oli mun mielestä se just, että kangasvalikoima on laajentunut, kun Suomessa on ollut aiemmin vain se yksi nimeltämainitsematon vallitseva...
  No, koska et päässytkään blogikahvilaan, niin ei harmita niin paljoa, että siellä ei ehtinyt piipahtamaan :) Flunssaa on paljon liikeellä, pikaisia paranemisia ja Netflix auki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei no jospa nähdään ensi vuoden messuilla? :) Ainakin kovasti olis mullakin aikomuksena sinne ensi vuonna päästä vihdoin käymään. Mulla käy monesti tuollaisilla messuilla ja tapahtumissa niin päin, etten sitten raaskikaan ostaa juuri mitään. :D On niin paljon tarjontaa ja joka pöydässä jotain ihanaa, että iskee valinnanvaikeus ja lopulta pihiys. :D Varsinkin kun rahaa saa muuten kulumaan nopeasti paljonkin, jos ostaa useammasta pöydästä jotain...

   Oonkin kyllä kuullut ennenkin, että Tampereella on parhaat käsityömessut, vaikka itse en oo vielä päässyt siellä ikinä käymään. Kuulostaa kyllä hyvältä tuo, ettei ikinä ehdi kaikkea, se kertoo siitä tarjonnan määrästä. :)

   Poista
 2. No se meinasi itsellekin iskeä, että en mä täältä nyt mitään aio ostaa. Mutta sitten en voinut vastustaa sitä kangasta enkä keltasävytteistä merinovilla-alpakkapipoa. Uskomattoman hieno oli muutes Novitan Karkkineuleseinä, käsittämättömän hienoja tuotoksia ja heti tunnisti, mikä Fazerin tuote oli kyseessä.

  Ja tarjontaa on, ei tänäkään vuonna ehtinyt jalkaansa korupuolelle edes kääntää! Olisi kiva sielläkin joskus piipahtaa, vaikka itse en korujen valmistusta harrastakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katselinkin netistä myös noita kuvia karkkineuleista, tosi upeita! :) Oli tarkoitus itsekin osallistua, mut en sitten ehtinyt.

   Poista