11. marraskuuta 2014

Pipopää


Nyt on sit kolmioita niin pipossa kuin pannassakin. Esittelin viikko sitten samasta kankaasta ompelemani pannan, ja nyt mulla on samaa kuosia myös pipo.

Hassua, mut niin paljon kuin ylipäätään oon ommellutkin, on tää mun eka ompelemani pipo. :D Mitat pipon kaavaan otin vanhasta trikoopipostani, ja kangas on ohutta joustocollegea Metsolasta.


Nyt on muuten mun tukanvärikin taas tummentunut. Tuo kuvassakin näkyvä vaaleampi ruskea oli kivaa vaihtelua, mut niin vaan kävi et ilmojen synketessä aloin kaivata taas vähän tummempaa väriä tukkaankin, ja kävin perjantaina kampaajalla. Jätettiin sekaan reilusti vaaleampia raitoja, mutta pohjaväri on taas vähän tummempi. Pieni uudistuminen tekee aina hyvää! :)

Mulla on muuten tästä samasta kuosista viimeistelyä vaille valmiina myös tunika. Mustavalkoinen iskee muhun kyllä lujaa, samoin kuin graafisuus. Vielä olisi tätä kangasta jäljelläkin, mitähän siitä tekisi... :)


6 kommenttia:

 1. Tulisiko palasta tuubihuivi? Semmonen vähän napakampi versio, joka vain vedetään kaulaan, ei kieputeta. Suojaa kaulaa ulkoillessa, mutta ei oo kuuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei saattaispa tullakin! Hyvä idea. :) Täytyypä mallailla että mihin tuo palanen riittää...

   Poista
 2. Apua, niin ihana pipo!<3 Miks mä en vieläkäään osaa ommella koneella!?!?!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mari! Tällaisesta piposta ois superhelppo aloittaa ompeleminen, ei ole montaa saumaa ja valmistuu nopeasti. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna! Mustakin tuo kuosi on ihan mahtis :)

   Poista