8. joulukuuta 2014

Viikon parhaatViikon kaunottaretTämän vuoden Linnan juhlien puvut olivat mielestäni yleisellä tasolla vähän pliisumpia kuin aiemmin. Paljon oli kauniita pukuja, mutta oikein sykähdyttävän upeita vain vähän. Toisaalta, myös sitä toista ääripäätä, totaalisia floppeja tai hirvityksiä oli aika vähän tänä vuonna. Aika paljon näkyi kapealinjaisia ja merenneitomallisia, sekä pienellä laahuksella varustettuja pukuja. (Ja koska nähtiin laahuksia, nähtiin myös aika monta laahukselle astumista...)

Illan kauneimpia mielestäni olivat upeat kiekkovaimot, Sirpa Selänne ja Hanna Koivu. Molemmilla oli omaan tyyliinsä istuvat kokonaisuudet, joissa kaikki yksityiskohdat kampauksia, koruja, kenkiä ja meikkiä myöten oli mietitty tarkoin, ja kaikki toimi yhteen todella hyvin. Satu Taiveaho ja Jaana Pelkonen puolestaan kuuluvat niihin naisiin, jotka onnistuvat vuodesta toiseen - niin nytkin. Jaana Pelkosen puku oli upea, se istui kauniisti ja väri oli todella kaunis, mutta kampaus puolestaan ei sykähdyttänyt mua. Satu Taiveahon kahvikapselipuku oli etukäteen tämän vuoden kohutuin, ja upeahan se olikin. Satu myös kantoi puvun kauniisti, ja kampaus ja meikki viimeistelivät tyylin. Pidin tosi paljon myös Iivo Niskasen kihlatun Saana Kemppaisen puvusta, jonka oli suunnitellut Katri Niskanen. Elina Kiikonkin näyttävä puku oli kaunis, mutta tärkein asuste hymy puuttui, eikä Elinan kampauskaan ollut etiketin mukainen. Maininnan ansaitsevat vielä Aino-Kaisa Saarinen sekä Tea Riihilahti kauniissa punaisissa pitsipuvuissaan.


Viikon paras herkku

Oli Rocky Road, jota tein itsenäisyyspäivän viemisiksi anoppilaan.


Viikon paras muistutus

Vielä on pari päivää aikaa osallistua huikeaan arvontaan! Jos haluat havitella Sarvia omalle seinällesi, on nyt aika toimia ja käydä kirjoittamassa arpalipuke. :)


Viikon paras uutinen

Lights On- huutokauppa on nyt auki! Valaisimet ovat huudettavissa Huuto.netissä täällä. Oma valaisimeni on siis kimaltava ja kultainen, esittelen sen tarkemmin vielä tänään tai huomenna täällä blogin puolella. :) Kamalan jännittävää odottaa miten huutokaupassa lopulta käy, toivottavasti valaisimet päätyvät onnellisille omistajille, ja hyväntekeväisyyteen saadaan kunnon potti. Koko valaisimista saatava tuotto käytetään siis kokonaisuudessaan V.A.L.O. - ei orjuudelle ry:n kautta tehtävään ihmiskaupan vastaiseen tiedottavaan ja ennaltaehkäisevään työhön. Nyt olisi siis mahdollisuus tehdä hyvää, ja saada samalla kotiinsa (tai vaikkapa joululahjaksi läheiselleen) jonkun tuunaama uniikki valaisin.  Aikaa valaisinten huutoon on vielä kuusi vuorokautta, sillä huutokauppa sulkeutuu lauantaina 13.12.2014 klo 18.00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti