5. tammikuuta 2015

Alesaalis


Multa pyydettiin postausta siitä, mitä löysin alennusmyynneistä, joten tässäpä muutama kuva vaatimattomasta saaliistani. En meinannut ensin näistä mitään postata, mutta koska tänään oli luonnonvaloa tarjolla ja teki mieli jotain kuvata, napsaisin sitten muutaman kuvan aleostoksistani. :)


Ostin Röhnischin pitkänmallisen urheilupaidan, mustana. :D Paidan helmassa lukee merkin nimi isoin kirjaimin, mutta muuten se on ihan vaan musta v-aukkoinen t-paita. Hyvin basic siis, mutta näitä tarvitsee aina.

Oikea löytö puolestaan oli hohtavan neonpinkki neuletakki Onlylta, jolle hintaa jäi vain kymppi. Neule on 3/4 hihainen, ja hauskannäköistä harvaa neulosta. Valitettavasti materiaali on akryylia, mutta tämänvärisessä tuotteessa annettakoon se anteeksi, sillä tämän ei oo tarkoituskaan olla mikään vaatekaapin kulmakivi, vaan pelkästään hauska piriste vaatekaappiin. :)


Normaalihintaisista tuotteista mukaan lähti uusi kasvorasva The Body Shopista. Mun monivuotista suosikkiani, Lumenen heleyttävää kevytvoidetta ei enää valmisteta, joten puristettuani viimeisenkin tuubin tyhjäksi, tarvitsin uuden kasvorasvan. Tämä Vitamin E- voide tuntu ainakin parin päivän perusteella varsin potentiaaliselta uudelta käyttötuotteelta, mutta ihon kunto näyttänee sen vasta vähän pidemmän käytön jälkeen. Toivotaan että tää on hintansa arvoinen. :)


Mun alesaalis oli siis varsin vaatimaton, mutta enpähän sortunut ostamaan mitään epämääräistä halvan hinnan vuoksi. :D Ainakin nämä ostokset tulee kaikki taatusti käyttöön.

Ootteko te tehneet löytöjä alennusmyynneistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti