6. tammikuuta 2015

Kolmiolapaset


Itsetehtyjen joululahjalapasten sarja jatkuu veljelleni kutomillani lapasilla.Lapasten kuvio on omasta päästä. Halusin kuvioinniksi mahdollisimman graafista ja simppeliä, joten päädyin kolmioihin, ja väreiksi valitsin mustan ja tumman harmaan 7 veljestä langan. Ajattelin, että värikkäät tai erikoiset jäisi pian miehellä käyttämättä, joten halusin tehdä aika neutraalit ja tyylikkäät lapaset. :)
Koon arviointi tuotti vähän päänvaivaa, mutta pariin kertaan purkamalla ja uudestaan tekemällä (ja välissä oman miehen käteen sovittamalla) sain sopivan kokoiset aikaan. :)


12 kommenttia:

 1. Hyvinkin tyylikkäät ja miehekkäät. Hienosti onnistuit! Miesten asusteiden tekeminen ei ole mitään helppoa hommaa, koska suurin osa niistä varmaan jää kaapin perälle kummittelemaan. Nämä luulen kyllä menevän käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. :) Joo miehille käsityölahjojen tekeminen on vaikeampaa kuin naisille, kun miehillä ne saattaa helpommin jäädä käyttämättä... uskoisin kyllä, että veljelle tulee näille kuitenkin käyttöä. :) Toivottavasti!

   Poista
 2. Kauniit, minun makuuni just ihanan graafiset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Auli! :) Itsekin tykkään näiden kuvioinnista ja graafisuudesta :)

   Poista
 3. Joku kirjoneulevillitys on täällä meneillään, tekisi hirveästi mieli kokeilla sun kolmioita! Tosi kivan näköiset ovat. (:

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Onko sulla silmukkamääriä (ja summittaista ohjetta) heittää? Voisin yrittää tehdä perässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Krisse! En tullut ottaneeksi juuri mitään tietoja ylös, mutta jotain taisin kirjoitella johonkin paperinpalan kulmalle siinä neuloessa muistiin... Jos löydän sen paperinpalan niin voin nakata sulle silmukkamääriä ja kuvion ohjetta! :)

   Poista