26. huhtikuuta 2015

Herkkupuuroa


Oon löytänyt niin herkullisen puuron, etten tiennyt puuron voivan näin hyvää ollakaan! Kyseessä on Fazerin Alku Sadonkorjuupuuro, joka sisältää täysjyväkaurahiutaleita, täysjyväohrahiutaleita ja täysjyväruishiutaleita, sekä auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja kurpitsansiemeniä. Puuro on lisäaineeton, runsaskuituinen ja sille on myönnetty sydänmerkki. Ja kaiken muun hyvän lisäksi se on myös todella herkullista!

Tähän mennessä oon vuosikausia syönyt ihan perinteistä kaurapuuroa sekä neljänviljanpuuroa, mutta tässä puurossa ihastuin juuri siihen erilaisuuteen - tässä nimittäin on purtavaakin. Tekee mieli kyllä kokeilla jossain vaiheessa muitakin Fazerin Alku- sarjan puuroja, mutta tämä ainakin muutti pysyvästi meidän keittiön kaappiin. :)

Joko te ootte maistaneet Sadonkorjuupuuroa? Ja mitä te laitatte yleensä teidän puuroon? Mä syön puuroni useimmiten voisilmällä ja marjoilla tai hedelmillä, ja joskus lorautan vähän mehukeittoa viereen.

2 kommenttia:

  1. Puuro näyttää niin herkulliselta! Teitkö pakkauksessa olevan ohjeen mukaan yhdelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein pakkauksen ohjeen mukaan kahdelle, kun mieskin söi! :) Paitsi tein puuron tällä kertaa maitoon, kun siinä oli menossa päiväys umpeen. Tää on kyllä herkullista, kannattaa maistaa jos tykkää muutenkin siemenistä!

      Poista