23. kesäkuuta 2015

Keskikesän juhla
Juhannus meni tänäkin vuonna mökkeillen perheen kanssa; syötiin hyvin ja paljon, ratkottiin mökin mölkkymestaruus, otettiin tikkakisoja, lenkkeiltiin, nukuttiin pitkään, grillattiin, kylvettiin paljussa, saunottiin, ongittiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Mukana menossa oli meidän kaksivuotias kummityttö, joten paljon leikittiin myös muumeilla ja hämmästeltiin muurahaisia yhdessä. Ja tämän kummitädin sydän suli ihan täysin kun lähdön hetkellä pieni tuumi että tulee kyllä vähän ikävä. Niin todellakin tulee. Mutta voi, oli kyllä niin kiva juhannus!

Vaikka juhannuksesta keskikesän juhlana puhutaankin, oli keskikesän tuntu kaukana... tänä vuonna kun kesäiset päivät on olleet laskettavissa yhden käden sormilla. Ei vielä voi olla keskikesä, kun kesä ei ole kunnolla edes alkanut! Nämä tämänkin postauksen kuvat ovat aurinkoisia, mutta tosiasiassa saatiin nauttia enemmän kaatosateesta kuin auringosta - sateiden välissä vaan oli aurinkoisia hetkiä. :)

Mites teidän juhannus meni? Olitteko mökillä vai vietittekö kaupunkijuhannusta?

4 kommenttia:

 1. Noin kauniissa maisemissa juhannuksen onnistuminen on taattu. Kuvistasi välittyy ihanan leppoisa tunnelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että välittyy! Leppoisaa olikin :) Meidän mökkimaisemat on kyllä kauniit munkin mielestä!

   Poista
 2. Mitä nuo banaanijutut on? Onko sinulla uusi objektiivi? Vettä satoi täällä koko juhannuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banaanijutut on suklaabanaaneja! Tehdään niin et kuoreen pitkittäissuuntaan tehdään viilto johon tökitään muutama pala tummaa suklaata, sit koko hoito vaan uuniin pariinsataan asteeseen ehkä kymmeneksi minuutiksi (niin että banaanin kuori tummuu ja suklaa sulaa sekä banaanin sisus pehmenee), ja sit vaan herkutellaan! Parasta heti lämpimänä vaniljajäätelön kera. :)

   Ja onpa sulla tarkka silmä! ;) On joo uusi objektiivi, Canon EF 50mm f/1.8 STM, jonka ostin juhannuksena itseasiassa matkalla mökille, ja sitä tulikin sit juhannuksena testailtua aika huolella. Suurin osa tän postauksen kuvista on sillä otettu, ja oon kyllä ihan myyty.

   Joo vettä tuli kyllä kyllä ihan huolella, mutta me onneksi saatiin hetkittäin nauttia myös auringosta, aina sateiden väleissä. :D

   Poista