9. kesäkuuta 2015

Maistuu mariannelta
Viikonlopun vieraille leivoin tarjottavaksi Marianne-kääretorttua; suklainen pohja ja väliin mariannerahkaa. Tää oli joskus muutama vuosi sitten mun vakkarileivonnainen, mutta nyt en löytänyt mistään mun reseptiäni tähän... Pohjasta ei tullut tällä kertaa yhtä hyvä kuin sillä mun ohjeellani, joten täytyy kyllä kaivella se alkuperäinen resepti jostain! Se on todennäköisesti pikkuruiselle lapulle kirjoitettuna jonkun leivontakirjani välissä... hyvässä tallessa siis.

Mitä muuten ootte mieltä näistä isommista kuvista? Meneekö pystykuvat jo liian isoiksi? Haluaisin vähän selkeämpää linjaa niin että kaikki kuvat olisi keskenään yhtä leveitä, enkä haluaisi aina pienentää pystykuvia niin pieniksi kuten oon usein tehnyt laittaessani pystykuvia kaksi rinnakkain... Mietin vaan että meneekö jo liian isoiksi, että tuntuuko hankalalta selaillessa? Mieluusti kuulisin kommentteja. :)

2 kommenttia:

  1. Vähän on minusta kuva turhan suuri kun ei mahdu näyttöön kerralla. Menee osa kuvasta hukkaan kun joutuu rullailemaan välissä. Ihania kuvia kyllä, vesi herahti kielelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos kun kommentoit! :) Tuota juuri mietinkin, kun näyttöjäkin on niin erikokoisia... Omalla pöytäkoneella kuva mahtuu kokonaisena, mutta läppärillä joutuu juurikin rullailemaan että näkee koko kuvan... Jos taas kovasti pienennän niin vaakakuvat puolestaan menee tosi pieniksi mikäli haluan että kuvat on keskenään yhtä leveitä... :/ Vaikea päättää kumpi on parempi, mutta täytyy vielä pohdiskella ja testailla. Ja ehkä jatkossakin suosia tuota aiempaa tapaani laittaa pystykuvia kaksi vierekkäin niin ne on vähän pienempiä.

      Poista