14. syyskuuta 2015

Syysaamut


Syksyn tulemisen huomaa varsinkin aamuista, ne on kirpeitä ja kuulaita. Täällä on ollut tosi monena aamuna usvaa ja maa on ollut kuurassa, ja silti useimpina aamuina on paistanut myös aurinko. Tykkään näistä syyskuun päivistä ja aamuista, ne on kauniita ja samalla sekä lämpimiä että vähän kirpeitä. Häivähdys sekä mennyttä kesää että tulevaa talvea. Tuuli on kylmentynyt, mutta aurinko vielä lämmittää. Niin kaunista!
Syksyn illatkin alkaa olla jo aika pimeitä, niistä en niin tykkää, mutta ne on vaan pakollinen paha. On niissäkin kyllä se hyvä puoli, että tulee taas sytyteltyä iltaisin kynttilöitä. :) Ja saa hyvällä omallatunnolla käpertyä viltin alle sohvannurkkaan, kun ulkonakaan ei enää näkisi mitään tehdä.

Ihanaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Samoilla konsteilla selvuän itsekin syksyn kylmenevitä illoista :) Iloa ja lämpöä syksyysi <3

  VastaaPoista
 2. Hei! Sinulle on haaste täällä: http://muutostuulet.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-haaste.html =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elsa, ja kiitoksia! Täytyypä tarttua haasteeseen :)

   Poista
 3. Syksyn kirpsakat aamut ovat ihania. Varsinkin siis jos aurinkoinen syyspäivä tulossa, sateista en niin välitä. ;) ja tosiaan aika pimeetä on jo mutta kynttilät! Niistä tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama täällä, sadepäivistä en niin välitä - vaikka pakko myöntää että sillointällöin sadepäivätkin on ihania, jos ne voi viettää rauhassa kotosalla. :) Mutta aurinkoiset syyspäivät on ihania! Ja onneksi on kynttilät, ne pelastavat pimeät syysillat. :)

   Poista