25. lokakuuta 2015

Kuka tulis päättelemään?

Mä olen viime aikoina kyllä neulonut paljon, mutta päättely puolestaan ei ole kiinnostanut yhtään. Lopputuloksen näette ylläolevassa kuvassa. :D Aina kun oon saanut puikot työstä irti, oon nakannut valmiin työn koppaan odottelemaan päättelyä, ja näköjään sinne odottelemaan on päässyt unohtumaan aika monta valmista työtä... Pitäis vissiin viimeistelynkin kiinnostaa vähän enemmän? Mutta kun aina on odottamassa joku ihana lanka tai joku idea jota täytyy päästä heti testaamaan...

Käykö kenellekään muulle näin, vai päättelettekö työt sitä mukaa kun ne valmistuvat?


Ps. Jotta multa ei lopu neulominen tai pääteltävä kesken, niin käyhän osallistumassa blogiarvontaan! ;)

10 kommenttia:

 1. Minulla on tuolla odottamassa ihan samanlainen pino, vihaan päättelyä. Jos neuleella ei ole kiire päätyä saajalleen, niin se saa rauhassa odottaa sitä hetkeä, kun ei ole mitään muuta tekemistä kuin päättely. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo neulominen on paljon kivempaa kuin se päättely! Sit yleensä päättelen kerralla useamman päättelyä odottaneen työn kun siihen hommaan vihdoin ryhdyn. :)

   Poista
 2. Oliskohan viidet tai kuudet sukat päättelemättä tällä hetkellä. Joskus teen aika pian ja joskus menee aikaa ja kasa kasvaa. Joku telkkariohjema ja neula käteen, niin sitten teen. Tai joku tulee kylään ja jutellessa päättelen. Oli niin lohduttava kuva! Kiitos! Paitsi en nyt niin kauheasti stressaa niistä päättelemättömistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama homma mulla, joskus teen päättelyt heti, mutta joskus sit käy näin et pääsee vähän kertymään... :D Ja hyvä etten oo ainoa laiskimus päättelyn suhteen! En mäkään niistä stressiä ota, siinäpähän odottelevat jos valmiilla neuleilla ei ole mikään kiire. :)

   Poista
 3. NIIN tuttua! :D Päättely on niin tympeää puuhaa, että kun eräässä langassa oli oikein kunnon väripoikkeama ja jouduin sen takia poikkasemaan langan kesken työn pari ylimääräistä kertaa niin reklamoin aiheesta kyllä tulisesti lankavalmistajalle. :D "Eihän päättely ole kenenkään lempihommaa..." Sain kyllä korvauksena pari uutta kerää lankaa, joten all is well in the kingdom. :) Oot kyllä ihana nainen! <3

  Miun neulomusblogi löytyy osoitteesta
  handmadebymeri.blogspot.fi
  jos kiinnostaa käydä kurkkimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tuon ärsytyksen täysin! Onhan se ärsyttävää että joutuu katkomaan lankaa, ja sit päättelemään kaksinverroin enemmän.

   Kiitos! Täytyypä tulla kurkkimaan sunkin blogia :)

   Poista
 4. Yleensä teen yhden työn ja päättelen heti, inhoan päättelyä :(
  Tänään kuitenkin jo heti aamusta piti päätellä viimeviikon tekeleet eli kolmet polvisukat ja kahdet lapaset. Sen jälkeen aloitin kolmannet lapaset tuohon satsiin.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noinhan se oliskin järkevää että päättelis aina heti, eikä kerryttäis pääteltävää. :) Mutta tosiaalta sit kun ryhdyn päättelypuuhiin niin samalla menee helposti useampi sukkapari, ei se sit tunnukaan niin inhalta, lähinnä se on se ajatus päättelystä mikä inhottaa... :D

   Sähän oon tuottelias jos noin paljon oot ehtinyt kutomaan yhdellä viikolla! Huh! :)

   Poista
 5. Just sain valmiiksi samanlaisen pinon päättelyurakan. Joululahjasukat oli pakko päätellä, että saa sukat pakettiin. Kesäkuussa tein ensimmäiset, eli ihan kiitettävän kauan olen urakkaa onnistunut välttelemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei mullakin on tästä kuvan pinosta vielä yhdet lapaset ja yhdet sukat päättelemättä. :D Kun ei oo ollut pakko! Täytyy kyllä joku päivä vaan ryhdistäytyä ja päätellä ne pois kopasta pyörimästä. ;)

   Poista