4. tammikuuta 2016

Brookies, vuoden ekat leipomukset


Uusi vuosi on lähtenyt täällä mukavasti käyntiin, toivottavasti teilläkin. :) Ensinnäkin iso kiitos onnitteluista ja tsempeistä joita oon vauvauutisten julkaisun jälkeen saanut niin blogin kommenttiboksissa kuin instagraminkin puolella! Niin ihania kommentteja, että oon hymy huulilla ja vähän tippa linssissäkin niitä lukenut. On kiva kirjoittaa blogia kun siellä ruutujen toisella puolella on niin hyviä tyyppejä. :) <3
Vuodenvaihdetta me vietettiin ihan kotosalla miehen kanssa; saunottiin, herkuteltiin ja katsottiin leffaa. Puolen yön aikaan käytiin ampumassa rakettejakin, sain nimittäin töistä joululahjaksi lahjakortin rakettien ostoon. Aiemmin ei olla raketteja itse ostettu, eikä olisi tullut ostettua muuten nytkään, mut olihan tuo kivaa vaihteeksi ampua itsekin raketteja kun niitä kerran ilmaiseksi sai. :) Ja sädetikkujakin ostin pitkästä aikaa! Täällä Oulussa oli tosi kova ja pureva tuuli uudenvuodenyönä, joten raketteja tai sädetikkuja ei meinannut saada syttymään millään, mutta siitäkin saatiin vaan hyvät naurut. :) Aina nimittäin lopputulos ei ihan ollut vaivan arvoinen. ;)

Oli kyllä hauskaa, kun meidän asuinalueella porukka kerääntyy samalle mäelle ampumaan rakenttinsa - oli väkeä ja tunnelmaa. :)Uudenvuodenpäivän vieraille halusin leipoa jotain uutta, joten kokeilin vihdoinkin Brookieta - suklaista ja makeaa leivonnaista joka yhdistää kaksi amerikkalaista herkkua: Brownien ja Cookien. Ei mitään kevyttä kakkua, mutta todella suklaista ja hyvää. Niin makeaa, että yksi pala todellakin riittää.

Oman Brookiesini tein täältä löytyneellä ohjeella, mutta vuoan koosta johtuen tein annoksen 1,5 kertaisena. Nyt on sitten pakastimessa tätäkin pitkäksi aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti