6. tammikuuta 2016

DW


Joululahjapostauksessa vilautinkin jo tätä Daniel Wellingtonin laatikkoa, joka kätkee sisäänsä mieheltäni saamani joululahjan. Laatikon sisältä paljastuikin aivan täydellisen ihana kello!
Olin joskus miehelle puhunutkin että haluaisin jossain vaiheessa hankkia itselleni kellon ruskealla nahkarannekkeella, mutta yllätys oli suuri kun sellainen paljastui joulupaketista. Vielä suurempi yllätys oli, että laatikon sisällä ollut kello rannekkeineen oli juuri sellainen Daniel Wellingtonin kello josta olin haaveillutkin, mutta mistä puolestaan ei ollut ollut miehen kanssa mitään puhetta. :D Sama maku! Helppo ostaa toiselle lahjoja kun maut menee näin yksiin. :)

Mies oli hankkinut minulle siis kellon ruskealla nahkarannekkeella, ja vielä lisäksi vaihtorannekkeeksi puna-sini-valkoisen kankaisen rannekkeen. Simppeli kellotaulu juuri sopivassa koossa, kauniit punakullan väriset metalliosat ja juuri ne kaksi ranneketta jotka olisin itsekin valinnut. Ihanan kevyt kello käytössä, ja nahkahan vain paranee ajan myötä pehmetessään.

Tämä kello on saanut kyllä jo paljon käyttöä. Tykkään todella paljon! :) Mulla on kello käytännössä aina ranteessa (paitsi kotona, mutta kotoa lähtiessä laitan sen ranteeseen lähes yhtä varmasti kuin laitan kengät jalkaani), ja tykkään siitä että kelloja on useita erilaisia, joista voi sitten valita asuun ja tilanteeseen sopivimman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti