20. toukokuuta 2016

4/16
Huhtikuu elettiin vauvakuplassa; nuuhkuteltiin ja ihmeteltiin, oltiin paljon kotona ja saatiin muutamia kyläilijöitäkin pientä katsomaan. Huhtikuun ensimmäiset päivät menivät pienen kanssa vielä sairaalassa, ja oli kyllä ihana ja epäuskoinenkin hetki lähteä sitten sairaalasta kotiin; vähän sellainen että "ihanko oikeasti me saadaan tämä pieni tuhiseva paketti ottaa mukaan kotiin?". :D Huhtikuussa opeteltiin uutta arkea, ja koettiin paljon ensimmäisiä kertoja; ensimmäinen vauvan kylvetys, vauvan ensimmäinen ulkoilu, ensimmäinen kauppareissu vauvan kanssa... paljon uutta ja ihmeellistä. Valitettavasti vauva sairasti myös ensimmäisen flunssansa, ja vietettiinkin vauvan kanssa yksi ilta päivystyksessäkin.

Neulomaan kerkesin huhtikuussa vain yhdet pienet sukat vauvalle, sekä hyvin simppelin ja epäkuvauksellisen rintojenlämmittimen itselleni takin alla käytettäväksi. :D Mua on peloteltu rintatulehduksista niin huolella, että yritän välttää sitä vitsausta kyllä viimeiseen asti. Merinovillasta syntyi siis simppeli lämmitin, eipähän tarvitse pukea paitakerroksia niin monia ulos lähtiessään, ja pysyy kuitenkin rinnat lämpimänä.

Huhtikuussa meillä oli aika usein kotona upeita kukkia, kiitos kyläilijöiden. Ja samasta syystä meillä myös herkuteltiin aika paljon.. :D Huhtikuussa alettiin pohtia ja suunnitella myös ristiäisiä, ja kauhistelin ajan kulumista - päivät tuntui menevän vauhdilla ja vauva kasvavan ja muuttuvan joka päivä.

Huhtikuu oli kyllä ihana ja vauvantuoksuinen. 

2 kommenttia:

  1. Ihana kuukausi teillä takana :)Itsellä kova vauvakuume (tosin sitä on kestänyt jo 6 vuotta vähintään) <3

    VastaaPoista