3. kesäkuuta 2016

Lempikynsilakka?

Arvaatteko mitkä on mun lempikynsilakkoja?
Joo-o, Lumenen Gel Effectit. :D Tässä ei varmaan ole edes kaikki mitä omistan, luulen että jossain laatikon pohjalla on vielä jokunen purnukka. Äkkiseltään löysin siis kymmenen eri sävyä tätä lakkaa kaapeistani. Hups.

Ei vaan ole parempaa, tai en ainakaan oo vielä törmännyt hinta-laatu -suhteeltaan parempaan kynsilakkaan. Sävyt on upeita, lakka pysyy tosi hyvänä kynsissä pitkään, hinta on edullinen, lakka levittyy hyvin ja on peittävää, ja tärkeimpänä - lakka myös kuivuu tosi nopeasti levitettäessä. Ainoa huono puoli näissä lakoissa on se, että lakka alkaa kuivahtaa pullossakin pikkuhiljaa käytön myötä, tönkkööntyen vaikeasti levitettäväksi ennenkuin pullo on tyhjä. Mitään muuta huonoa näissä ei sit ookaan.

Tämän alkukesän lempparisävyni on olleet tuo vaalea oranssi sävy 50 "Kesä tuoksuu", sekä puuterinen vaaleanpunainen sävy 29 "Rannalla". Ja tämä ei ollut maksettu mainos, vaan jokainen pullo on omin rahoin ostettu - tää vaan on niin loistavaa kynsilakkaa että jos ette oo kokeilleet niin kannattaa kokeilla. :) Mun kynsilakkausten siistinä pitäminen helpottui hurjasti näiden lakkojen myötä, ja oon näitä kyllä kehunut ennenkin täällä blogissakin. Nykyään jos tekee mieli hankkia uusi kynsilakka, kävelen suoraan Gel Effectien luokse. Nyt en kyllä hetkeen tarvitse uutta lakkaa... eiköhän tämä kesä pärjätä tällä sarjalla. ;)

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, täytyypä lähteä ostoksille! Itse olen pitänyt Maybellinen Superstay -lakasta. Se pysyy ainakin varpaankynsissä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä tutustua tuohon Maybellineenkin. :) Kiitti sullekin vinkistä!

   Poista
 2. Mäkin tykkään näistä, ne on niin nopeasti kuivuvia! Puhumattakaan siitä, kuinka hyvä suti näissä on. Levittyy tosi helposti ja laajalle alalle kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suti on ihan loistava! Ja tykkään niin paljon kun kaksi lakkakerrosta riittää tosi hyvään peittävyyteen, ja kun kuivuminen on niin nopeaa niin kynnet lakkaa tosi nopsaa vaikka just ennen lähtöäkin. :)

   Poista