22. tammikuuta 2017

Keltaista ja harmaata




Neuloin Adventtisukat keväisemmissä väreissä; hunajankeltaista ja harmaata valkoisella pohjalla - toimii minusta näinkin! :) Ihan eri näköiset sukat tulee tällaisella yhdistelmällä. En tiedä vielä kenen jalkoja nämä tulevat lämmittämään, mutta eiköhän näille käyttäjä löydy. :)



Malli: Oma, Adventtisukat jotka neulottiin joulukuussa 2016 yhteisneulontana neljässä pätkässä (Ohje löytyy tunnisteen Adventtisukat- alta)
Lanka: Novita 7 veljestä ja Novita Duo. Pohjavärinä kirkas valkoinen seiskaveikka, kuvioväreinä vaalean harmaa Duo sekä hunajankeltainen seiskaveikka
Puikot: 3,5 metalliset KnitPro Zingit

Seuraavat Adventtisukat ajattelin tehdä niin, että teen pelkästään varteen kuviota ja jalkaterän jätän yksiväriseksi. Varren kuviointi on nimittäin mielestäni riittävän näyttävä yksinäänkin. :)

12 kommenttia:

  1. Voi miten raikkaat värit! Tää on niin ihana malli, pitää tehdä toisetkin. Mun ekat, pelkistetyt adventtisukat löytyy täältä: https://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/2017/01/vuoden-ekat-villasukat.html

    Kivoja talvipäiviä ja aurinkoista kevään odotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! :) Tosi kauniit nuo sun ekat, kävin heti kurkkaamassa. :)

      Ihanaa talvea sulle myös!

      Poista
  2. Todella ihanat sukat tuli noilla väreillä, mut mikä on toi siksak-kuvioinen peitto? Onko itse tehty? Onko siihen ohje jossain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Joo peitto on myös itse tehty, ja ohje on tekeillä! Tulee blogiin heti kun ehdin kirjoittaa ohjeen loppuun :)

      Poista
  3. Kauniit ja todella keväinen väri.
    T:Tytti

    VastaaPoista
  4. On niin ihana väriyhdistelmä, kauniit, mä tykkään.

    VastaaPoista
  5. WAU! On tosi ihana väriyhdistelmä. Tällaiset haluan, ei kun kutomaan...

    VastaaPoista
  6. Voi miten kauniit! Rakastan noita värejä :)
    -Anni / Needles and Roses-

    VastaaPoista