10. helmikuuta 2017

Käsityövuosi 2016

Vihdoin sain tämä koosteen tehtyä, toivottavasti ei montaa juttua unohtunut kuvista. :) Nyt ois siis aika vihdoin koota yhteen mun viime vuoden käsityöni, että mitäs kaikkea sainkaan aikaan!

Vuonna 2016 minä...

Neuloin....





 (Kaikki postauksen kuvat saa isommiksi klikkaamalla kuvaa!)

13 paria naistensukkia ja 3 paria miestensukkia. Viisi paria sukista meni hyväntekeväisyyskeräykseen  Oulun veteraaneille. Kolme neulomaani sukkaparia olivat yhteisneulontaprojekteja, kaksi niistä muiden vetämiä ja yksi omani.






Sekä 8 paria vauvansukkia. Yhteensä siis neuloin 24 paria sukkia, tää luku oli yllätys mullekin nyt laskettuna. :D Taitaa olla kovin sukkavuoteni ikinä! Lähes tuplasin neulomani sukkamäärän edelliseen vuoteen nähden.



Ja neuloinhan minä sukkien lisäksi muutakin; kaksi vauvan myssyä, kahdet vauvan tumput, yhden vauvan neulepaidan ja yhden vauvan peiton.

Ompelin...






Vuonna 2016 ompelinkin paljon enemmän kuin edellisvuonna, ja pääasiassa ompelin vauvalle. :D Ompelin vauvalle unipesän, tilkkupeiton, reunapehmusteet sekä kehtoon että pinnasänkyyn, kolme vilttiä, kolme rapinalelua, vaunuverhon ja pehmusteet syöttötuoliin. Ompelin myös vauvalle pipon ja pienen huivin, kolmet vauvan pöksyt, kolme helistintä PaaPiin tee-se-itse- paketista, ja sohvatyynyt meidän olohuoneeseen. :)

Virkkasin, askartelin, tuunasin...





Virkkasin myös yhden peiton vauvalleni (tuohon siksak-peittoon on tulossa blogiin ohje ihan piakkoin!), mutta muutapa en tainnut virkatakaan koko vuonna. Askartelin myös jokusen kortin, tuttinauhoja ja purulelun, käsikorun, sekä viirinauhan ristiäisiin. Käsiteltiin myös meidän keittiön pöytä puuvahalla, ja isänpäiväksi painoin Juliuksen kanssa lahjoiksi paidat sekä papoille että Juliuksen iskälle.

Leivoin...




Vuonna 2016 myös leivoin paljon, yllä olevissa kuvissa osa leipomuksista. :) Julkaisin myös ohjeet blogissa marianne-suklaajuustokakkuun sekä mustaherukkajuustokakkuun.

Vaikka vauvavuosi oli kiireinen, kerkesin tekemään käsitöitä aika paljon. Siinäpä se mun "oma aikani" ja harrastukseni olikin. :D Ompelujutut painottuivat alkuvuoteen kun vauva ei vielä ollut syntynyt, samoin kuin isotöisemmät neulomukset. Syksyn aikana onkin sitten syntynyt lähinnä sukkia. :D

Uutena tekniikkana opettelin onteloneuleen, ja ekaa kertaa osallistuin yhteisneulontoihin neulomalla Taimitarhan joulukalenterisukat sekä Muita ihania - syyssukat. Järjestinpä ekaa kertaa yhteisneulonnan itsekin, kun suunnittelin Adventtisukat joiden ohje julkaistiin neljässä osassa aina adventteina. :)

Mun top 5 suosikkini viime vuoden käsitöistäni ovat ehkäpä pisarapeitto vauvalle, virkattu siksak-kuvioinen vauvanpeitto, Juliukselle neulomani McDreamy villapaita, unipesä vauvalle, ja jottei kaikki suosikit olis pelkkiä vauvajuttuja niin sanotaan viidentenä ne Adventtisukat. :)

Vuodelle 2017 puolestaan suurin tavoitteeni käsitöiden saralla on järjestää itselleni aikaa ompelemiselle, että ehtisin ommella vaatteita sekä itselleni että Juliukselle. :)

7 kommenttia:

  1. Olet tehnyt paljon ihania ja inspiroivia neuleita ja käsitöitä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi miten taitava oot! Tosi kauniita töitä ja myös kauniita kuvia!
    -Anni/ Needles and Roses-

    VastaaPoista
  3. Vau olet ollut todella tuottelias!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No yllätti kyllä itsenikin kun kasasin näitä yhteen, että näin paljon on tullut vuodessa tehtyä... :) Kun välillä oon harmitellut ettei oo aikaa ommella tai muutenkaan tehdä käsitöitä, niin onhan niitä silti tullut tehtyä. :D

      Poista
  4. Ihanaa, että ehdit tekemään koosten. Huipppuihania töitä olet vuoden mittaan tehnyt. Tuo pisarapeitto on niin söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tällaisesta koosteesta tykättiin :) Ja kiitos paljon! Pisarapeitosta tykkään kyllä itsekin paljon. <3

      Poista