6. huhtikuuta 2017

Pöytä koreana


Nyt ehdin vihdoin käymään vähän synttärikuvia läpi, ja tekemään tarjottavista postausta. Elämä on kyllä melkoisen kiireistä tällä hetkellä, tuntuu että päivät vilistää enkä ehdi mukaan. :D Mutta ehkä se tästä jossain vaiheessa vähän taas rauhoittuu.

Tältä näytti siis tarjottavat Juliuksen yksvee juhlissa. :)





 
Täytekakkuna tekemäni suklaakakku, jonka välissä suklaatäytettä, lemon curdia sekä sitruunatäytettä.  Päällä sitruunatäytettä ja suklaaganache, sekä keko karkkeja ja tietenkin kynttilä. :) Sitruuna kyllä sopi hyvin yhteen suklaan kanssa, ja toi kakkuun kivasti raikkautta - muutenhan tuo oli melkoisen makea ja suklainen pläjäys.

Lisäksi tarjolla oli kahdenlaisia keksejä. Molemmissa kekseissä itse keksit oli tällä ohjeella, ja ykköset kuorrutin glitterkoristelugeelillä, ja pyöreisiin kekseihin tein kuorrutteen vihreällä elintarvikevärillä marmoroidusta vaahtokarkkimassasta, ja koristelin sulatetuilla candy meltseillä sekä sokerikoristeilla. Noita sokerikoristeita oli muuten vuosi sitten Juliuksen ristäiskakun kukissa keskustoina. :)

Tein makeaksi herkuksi myös riisisuklaamakeisia, joihin ohje lyötyy täältä. Tein makeiset pieniin paperivuokiin, ja ne olikin just sopivankokoisia. Näitä riisimuromakeisia meillä oli aina lapsuuden synttäritarjoiluissa, joten halusin tehdä niitä nyt omankin pojan synttäreille. :)

Äitini halusi myös leipoa, joten hän toi tarjolle kinkkupiirakka, suolaisia sarveja sekä pullia, joissa oli ihana suklaatoffeetäyte. Mun oli tarkoitus tehdä myös juustokakku, jonka koristeeksi tuo traktori oli tarkoitettu - mutta koska vierasmäärä pieneni niin pieneksi niin jätin juustokakun tekemättä. Traktori pääsi sitten vain pöytään koristeeksi lastinaan minivaahtokarkkeja. :D Traktori ei tietenkään ollut ollut leikeissä, ja pesin sen hyvin ennen karkkien kyytiin lastaamista. :)

Väriteemana tarjottavissa oli pastelliset sävyt; limenvihreä, keltainen, minttu ja vaaleanpunainen. :) Sellaiset tarjottavat siis pojan ekoilla synttäreillä! Maistuisko?

2 kommenttia:

  1. Ihanat tarjoilut! :)
    Hyvältä näyttää ja varmasti myös maistui!
    Piti kommentoida jo siihen edelliseen, että teidän pikkuinen on kasvanut ihan hirmupaljon viime "näkemältä", siis mitä täällä blogissa on vilahtanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ja joo tosiaan - ei oo tainnut tulla hetkeen pojasta laitettua kunnon kuvia blogiin, joten varmastu ero on huima. :) Ei oo enää pikkuvauva vaan iso poika jo! :)

      Poista