20. toukokuuta 2017

Lännen Mediassa


Kuukausi sitten oli tutut naamat lehdissä ympäri Suomen, kun Lännen Median maakuntalehdissä (mm. Kaleva, Keskipohjanmaa, Lapin Kansa, Aamulehti ym.) oli juttu minusta ja lastenvaatteiden ompelusta. Kuinka moni bongasi? :)

Sain pari päivää ennen jutun tekemistä viestiä toimittajalta että saisiko minusta tehdä juttua lastenvaatteiden ompelemiseen liittyen, ja hetken mietinnän jälkeen suostuin. Suostuessani en kyllä tajunnut miten laaja juttu ja miten moneen lehteen se on tulossa, mutta ehkä hyvä niin. :D Juttu tehtiin meillä kotona aika pikaisella aikataululla, ja jännitinkin varsinkin kuvia; niitä otettiin samalla kun juttelin toimittajan kanssa ja yritin viihdyttää vähän jo väsynyttä päikkäreiden tarpeessa olevaa pikkumiestä. Ihan hyvä juttu kuitenkin loppupeleissä lehdestä löytyi, kiitos toimittajalle ja kuvaajalle. :)

Juttua ei tarvitse yrittää tihrustaa noista ottamistani kuvista, sillä se on luettavissa Kalevan sivuilla täällä.

Kuva: Kaleva / Jukka Leinonen
Kuva: Kaleva / Jukka LeinonenSe on hassua miten tällaisissa jutuissa pintaan puskee aina epävarmuus itsestä ja omasta tekemisestä. Sen sijaan että pää pystyssä toteaisi vaan että ilman muuta annan haastattelun, on eka ajatus että miksi minä, kun minähän teen vaan tällaisia perusvaatteita, että kyllähän tässä maassa ja kaupungissa on parempiakin ompelijoita ja niitä jotka vaatettaa alusta loppuun omat ja naapurinkin lapset. Kai se on ihan perisuomalaista että omia tekemisiä ei itse osata arvostaa, tai että itseä ja omia tekemisiä vertaa ja peilaa aina muihin. Taatusti aina löytyy joku joka on parempi, mutta eihän vertailu yleensäkään ole kovin hedelmällistä. Niin että ollaan vaan ylpeitä itsestämme ja tekemisistämme, eikä verrata niitä muihin. :)

Ihanaa lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Juttu oli myös kainuun sanomissa ,mistä luin sen. Oli kiva lukea sinun juttusi lehdestä.Vaikka käyn kyllä täälläkin säännöllisesti.
  Hyvää viikonloppua!
  T:Tytti

  VastaaPoista
 2. Hienoa, kun susta on kirjoitus lehdessä. Sä teet niin ihania vaatteita ja nytkin on toi kangas kaunis.

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu oli, sie olit just ihan oikea tyyppi siihen ;)

  VastaaPoista