8. heinäkuuta 2017

#käsityögoals


Pientä kivaa- blogin tytöt heittivät instagramissa ja blogissaan ilmoille #käsityögoals- haasteen :"Haastammekin nyt jokaisen käsityöläisen kertomaan mikä on sinun haaveesi ja tavoitteesi tällä saralla, eli #käsityögoals? Minkä taidon haluaisit oppia, missä kehittyä tai minkälainen isompitöinen projekti on haaveissa?".
Näitä haaveita ja tavoitteita riittää, sillä käsillä tekeminen on uuden oppimista koko ajan. Tavoitteina mulla olis oppia uusia käsityötekniikoita, ja kehittyä lisää monissa itselle tutummissa käsityötekniikoissa. Voisin siis vastata haasteeseen todellisella kilometripostauksella, mutta tällä kertaa päätinkin vastata kerrankin lyhyesti, ja listata muutaman tavoitteeni ihan listamuodossa. :D


Haluan ommella repun itselleni. Tarvikkeet ja kankaatkin on jo hommattu ja ohje tallennettu. Täytyis vaan saada aikaiseksi!
♥ Haluaisin olla jossain vaiheessa siinä tilanteessa, että suurin osa poikani vaatteista olisi minun tekemiäni. Nytkin käytössä on paljon itse ompelemiani vaatteita, mutta suurin osa vaatteista on vielä tehdastekoisia, kun aikaa ompelulle ei ole ollut tarpeeksi kaikkien käyttövaatteiden ompeluun.
♥ Haluaisin ommella itselleni takin. Tää tuskin tapahtuu ihan lähitulevaisuudessa, mutta toivottavasti joskus! Vaatii taatusti sen verran kaavoittamista ja fiilaamista saadakseni täydellisen istuvuuden, että vielä ei huvita projektiin oikeasti ryhtyä vaikka ajatus kutkutteleekin...
♥ Haluan neuloa pojalleni ensi talveksi villatakin
 Haluan vielä joskus onnistua neulomaan itselleni sellaisen neulepaidan, joka oikeasti tulee käyttöön. Oon neulonut neulepaitoja itsellenikin, neulonut ja purkanut, ja monta keskeneräistä neulepaitaa on myttyinä jossain kaapin perukoillakin. Vielä joskus haluan onnistua tekemään itselleni sopivankokoisen ja mukavantuntuisen käyttöneuleen.
 Haluan oppia kaunista kalligrafia-kirjoitusta
♥ Haluan järjestää uuden yhteisneulonnan, sillä se oli tosi hauskaa! Tarkoitus oli järjestää jo viime talvelle/keväällä uusi yhteisprojekti, mutta arki vauvan kanssa oli niin touhukasta etten ehtinyt. Toivottavasti ensi syksyksi ehtisin järjestämään. :)
 Muutenkin haluaisin tehdä enemmän neuleohjeita, taas pitkästä aikaa. Tässä ollaan taas saman aika-pulman edessä, mutta jospa joskus taas. :)


Siinäpä vähän mun käsityöhaaveita ja -tavoitteitani. Onko teillä millaisia käsityöhaaveita? :)

8 kommenttia:

 1. Haluaisin oppia ompelemaan kauniita mekkoja.

  VastaaPoista
 2. Pitäisi itsekin osallistua tuohon haasteeseen. ^_^

  Haluisin kantinkääntäjän ja oppia käyttämään sitä. Tykkään muutenkin enemmän teknisistä jutuista, joten kaikki niihin liittyvä olisi jees. Millaisista kankaista tykkäät muuten mieluiten ommella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluaisin opetella käyttämään kantinkääntäjää, sen voisin minäki lisätä listalleni! :) Mä sellaisen ostinkin jo, mutta en ole vielä kokeillut. :D

   Mulla nuo kangasmieltymykset vähän vaihtelee kausittain, mut tällä hetkellä ompelen mieluiten joustavia kankaita; trikoota ja joustocollegea, niistä tulee niin mukavia arkivaatteita. :) Mutta välillä on virkistävää ommella kudotuistakin kankaista, koska sehän on ihan erilaista. Eli tää riippuu aivan siitä mitä oon tekemässä :) Inhokkini on ommella sifonkia tai liukasta satiinia, niitäkin on tullut ommeltua aikanaan paljon silti.

   Poista
 3. Paljon samoja juttuja kuin minulla! :) Reppu, takki ja neulepaita on ollut täälläkin mielessä. Neule onkin jo tekeillä mutta lanka on niin ohutta ja joudun soveltamaan ohjeen kanssa että saa nähdä mitä siitä tulee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä siitä tulee! :D Mutta tiedän tunteen. <3

   Poista