7. heinäkuuta 2017

Kotiinpaluu


Verson Puodin ompelukerhon teemana juhannuksena oli "Kotiinpaluu", ja kankaana aivan ihana Elina Antilan "Rauduskoivu" digitrikoo. Sokkona kun nämä tilatessa valitaan, niin ajattelin ottaa varmaan päälle ja valitsin värivaihtoehdoista mustavalkoisen, koska halusin tehdä kankaasta tällä kertaa jotain itselleni. Tykkään kyllä tästä mustavalkoisesta, mutta vähän kateus hiipi kyllä puseroon kun näin kankaan upeat värivaihtoehdot, varsinkin vihreän joka on kankaan originaali. Halusin omaan mustavalkoiseen tunikaani myös ripauksen vihreää koska kuviossakin on koivuja, joten kanttasin sitten pääntien ja kädentiet kirkkaan vihreällä resorilla. :)
Vähän lyhyt tästä tuli, ei mene mekkona vaan täytyy käyttää tunikana housujen kanssa. Kaava on Ommellisen mekko (SK 4/2017) lyhennettynä, ja helmaan lisäsin kuminauhan.


Tuo vihreä kanttaus kyllä kivasti piristää ilmettä. :) Kangasta jäi vielä vähän, täytyy mallailla että saisko siitä housut pojalle, vai mitä tekis. Ihana kangas kyllä!

Rakastan muutenkin tätä Verson puodin ompelukerhoa, on tosi kutkuttavaa tilata sokkona kangasta ja jännittää että millainen kangas paketista tulee. Ja nää on olleet kaikki niin ihania että ei oo tuottanut yhtään vaikeuksia keksiä mitä ompelukerhon kankaista tekisi. Varmasti siis osallistun ompelukerhoon jatkossakin. :) Tulispa pian jo uusi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti